Din cuprinsul articolului
Ceaiul care stimulează arderile. 3 ingrediente care te ajută să scapi de burtă
A avea un abdomen plat nu este o sarcină ușoară. O tehnică japoneză vă poate fi de folos pentru a scăpa de senzația de balonare și de grăsimea abdominală. Aveți nevoi de trei ingrediente.
Remediu pentru reducerea inflamației abdominale
De ce am stomacul umflat?
Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că există mai mulți factori care fac să ți se umfle stomacul, unele dintre cauze pot fi stresul, alimentele pe care le consumi, o tulburare digestivă sau băuturile iritante. Este important să analizați situațiile care vă determină stomacul să se umfle pentru a descifra sursa.
Există un remediu de casă care ne poate ajuta în această problemă cu care mulți dintre noi se confruntă. Cel mai bun lucru este că acesta îi va oferi organismului tău și multe alte beneficii.
Cum să reduci inflamația burții? Cu bajutorul acestor trei ingrediente: Dafin
scorțișoară și apă.
Preparare și mod de utilizare:
Într-o oală se toarnă un litru de apă, patru frunze de dafin și două bețe de scorțișoară. Se aduce la fierbere la foc mic.
Beți aceast ceai o dată pe zi, timp de o lună. Rezultatele sunt spectaculoase.
De asemenea, poți opta pentru câteva sucuri verzi pentru a-ți îmbunătăți digestia, precum și pentru a bea mai multă apă și a crește consumul de cereale.
Oserie de ceaiuri promovate de medicina naturistă pentru proprietățile lor benefice sănătății dețin și o altă calitate care sigur te interesează. Ele ajută organismul să ardă grăsimea în exces, intervenind în procesul de digestie și metabolizare a alimentelor care se transformă de obicei în depuneri grase.
Ginseng
Ceaiul ginseng este folosit de secole întregi în ţările asiatice pentru efectul său energizant şi curativ în oboseala cronică. Aceeaşi plantă este recunoscută pentru stimularea puternică exercitată asupra metabolismului, crescând totodată rezistenţa fizică la efortul susţinut. Ginsengul este amestecat deseori cu ceaiul verde, atunci când se doreşte accentuarea proprietăţilor sale de ardere a grăsimilor.
Ceaiul Oolong
Un studiu efectuat în China, în anul 1998, a demonstrat că o cură cu ceai Oolong (numit şi Wulong sau ceai bleu-verde) de 6 săptămâni, 3 căni pe zi, ajută la scăderea în greutate prin arderea grăsimilor din organism. Deosebit de apreciat de chinezii bogaţi, acest ceai intensifică arderile metabolice, deoarece conţine polifenol, un ingredient natural folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea obezităţii în Orientul Îndepărtat.
Ceaiul verde
Fără doar şi poate, silueta impecabilă a poporului chinez este datorată în mare parte ceaiului verde, consumat în Asia la aproape fiecare masă, alături de mâncarea solidă. Ceaiul verde ajută digestia şi intensifică activitatea procesului metabolic, conducând fireşte la pierderea depunerilor de grăsime, potrivit eva.ro.