Ceaiul care curăță ficatul de grăsime și toxine. Trebuie băut dimineața, pe stomacul gol

Ficatul este cel mai mare organ din organism. Acesta ajută la digerarea alimentelor, la stocarea energiei și la eliminarea toxinelor. Boala ficatului gras este o afecțiune în care grăsimea se acumulează în ficat.

Potrivit MedlinePlus, există două tipuri principale:

  • Boala ficatului gras non-alcoolică
  • Boala alcoolică a ficatului gras, numită și steatoză hepatică alcoolică.

Ce este boala hepatică grasă non-alcoolică?

Boala ficatului gras non-alcoolică este un tip de boală a ficatului gras care nu este legată de consumul de alcool. Există două tipuri:

  • Ficatul gras simplu: Există grăsime în ficat, dar există puțină sau deloc inflamație sau leziuni ale celulelor hepatice. În general, ficatul gras simplu nu este prea grav pentru a provoca leziuni hepatice sau complicații.
  • Steatoza hepatică non-alcoolică: Există inflamație și deteriorare a celulelor hepatice, precum și grăsime. Inflamația și deteriorarea celulelor hepatice pot provoca fibroză sau cicatrizare a ficatului. Steatoza poate duce la ciroză sau cancer hepatic.

Care sunt simptomele bolii ficatului gras?

În general, atât boala ficatului gras, cât și boala ficatului gras alcoolic sunt afecțiuni silențioase, care au puține sau niciun simptom. Dacă aveți simptome, este posibil să vă simțiți obosit sau să aveți disconfort în partea superioară dreaptă a abdomenului.

Printre tratamentele naturiste pentru ficatul gras putem gasi si utilizarea unui ceai minune, care se consumă dimineața, pe stomacul gol.

Sursa foto arhiva Doctorul Zilei

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat la Antena 3 cum se prepară ceaiul din măceșe uscate, ideal pentru boala ficatului gras.

„Într-un termos de circa 1 litru, se pun 20 boabe de măceşe, se pune apă fierbinte peste ele şi se lasă 12 ore.

Apoi se toarnă din ceai într-un pahar şi punem trei linguri de sorbitol sau xilitol, amestecăm bine şi se bea o dată, dimineaţa, pe stomacul gol.

Peste 20 de minute, se bea încă un pahar. După jumătate de oră, punem mânca”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Potrivit Lidiei Fecioru, acest procedeu se repetă de şase ori, din două în două zile.

E o cură de tratament bună pentru ficat, spune bioenergoterapeutul.

Recent Posts

Cele mai bune remedii pentru răceală și gripă care îți stimulează imunitatea. Le poți face singur acasă

Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…

13 minute ago

Horoscop 22 noiembrie. Avertismente pentru Lei și Gemeni: fără călătorii lungi și fără muncă în exces

Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…

42 de minute ago

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de „ghicit în cărți”

Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…

10 ore ago

Profețiile catastrofale ale lui Nostradamus care se vor împlini până la sfârșitul anului 2024

Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…

11 ore ago

Horoscop 22 noiembrie 2024. Dezastru pentru o zodie azi: Posibil eșec

Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…

11 ore ago

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul

Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…

12 ore ago

Citeste si: