O cura veche de mii de ani vine in sprijinul celor care sufera de anumite afectiuni ale ficatului, ajutand tratarea acestora pe cale naturala.
Fiind vorba de un aliment foarte cunoscut si la noi, nu veti fi surprinsa sa aflati ca usturoiul este cel despre care vom vorbi in acest articol. Este foarte folosit in bucataria romaneasca, dar si cea orientala, insa mult lumea nu stie ca acesta are in dotare o gramada de avantaje pentru corp.
Usturoiul elimina grasimea acumulata in corp, ajuta la scaderea colesterolului rau, in timp ce creste nivelul celui bun, scade numarul trigliceridelor din sange, ajuta la prevenirea formarii trombozei, mentine tensiunea la nivel normal, purifica si imbunatateste functia ficatului, imbunatateste functia rinichilor, combate retentia de lichide, intareste sistemul imunitar.
Continuarea pe lyla.ro.
Cancerul de sân afectează una din opt femei și, deși decesele au scăzut datorită unui…
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…