Din cuprinsul articolului
Pentru sănătatea oamenilor, oamenii de știință au descoperit cum se poate slăbi, într-un mod eficient. Ei spun că orele la care mănânci sunt extrem de importante.
Potrivit celor mai renumiți experți, consumul micului dejun te poate ajuta să arzi grăsimile, în timp ce consumul a cinci, șase mese mici pe zi împiedică încetinirea metabolismului.
În acest context, studiile arată rezultate mixte și nu este clar dacă mesele mici și frecvente te ajută să slăbești.
În general, orele la care să mănânci zilnic pentru a slăbi sunt clasificate după momentul zilei. Prima masă importantă este cea de dimineață, iar specialiștii spun că este recomandat să fie între orele 06:00 și 9:45.
Un al doilea interval recomandat de specialiști este la aproximativ două, patru ore după micul dejun, fiind vorba despre gustări. Următoarea oră recomandată este 15:00, care va trebui să fie la fel de consistent.
Alte gustări se pot lua tot la interval de două, patru ore după prânz. Cina se poate lua între 17:00 și 19:00, exclus mai târziu, potrivit playtech.ro.
Mâncatul zilnic la aceeași oră
Mâncatul la aceeași oră va menține corpul activ în timpul orelor de lucru. Lipsa unei mese poate avea efecte negative asupra metabolismului organismului, poate afecta starea de spirit și performanța zilnică, mai arată sursa citată.
După primele kilograme date jos, în corpul tău se vor produce schimbări semnificative. Iată ce se întâmplă, de fapt, în organismul tău după ce ai slăbit cinci kilograme.
Totuși, dacă ajungi să slăbești 5 kilograme, vei observa faptul că celulele tale adipoase se vor micșora.
„Pe măsură ce corpul tău începe să extragă energie din celulele tale adipoase pentru a compensa energia din alimentele pe care nu le consumi, acestea se vor micșora”, spune dr. Mike Roussell, PhD, co-fondator al Neuro Coffee.
De asemenea, faptul că vei reuși să scapi de kilogramele în plus îți va ține sub control glicemia.
„Mâncarea mai puțină și efortul mai mult va crea o sensibilitate mai mare la insulină, ceea ce permite organismului să controleze și să stabilizeze mai bine nivelul zahărului din sânge”, spune Roussell. Menținerea nivelului de zahăr din sânge te poate ajuta să eviți senzația de foame.
La 78 de ani, Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea celui de-al patrulea…
Potrivit unei serii de dezvăluiri surprinzătoare Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, ar fi…
Zacusca ta se poate menține proaspătă mai mult timp! Află cum să previi formarea mucegaiului…
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…
La cinci ani de la decesul unui pacient internat în secția de terapie intensivă, Spitalul…
Adrian, un român stabilit în Spania, a scăpat ca prin minune din inundațiile care au…