Din cuprinsul articolului
Secretul pentru a curăța toaleta pe timp de noapte – Atunci când vine vorba de curățenie, sunt mai multe trucuri pentru a igieniza cu produse făcute în casă, fără a trebui să cheltuim o mulțime de bani. De regulă, la curățarea locuințelor, toate produsele, inclusiv cele care sunt folosite în mod cotidian la alte lucruri , precum oțetul, se folosesc pentru dezinfectare . De obicei, un ingredient ideal este sarea, care este folosită pentru combaterea germenilor din toaletă.
Cu toate că este unul dintre cele mai cunoscute secrete ale oamenilor cu experiență, este drept că nu este obligatoriu să cheltuim bani pentru achiziționarea unor detergenți scumpi. Câteodată, natura în sine este cea care ne salvează și ne oferă soluții la toate problemele noastre. Sarea, în afară de faptul că este folosită pentru mâncare, servește ca un truc pentru curățarea toaletei, potrivit tycsports.com. Citește în continuare
Se recomandă să aruncați sarea în toaletă. Însă asta nu este tot. Este suficient să combinați două ingrediente pentru a realiza un amestec care să dezinfecteze și să parfumeze toaleta. Ai nevoie de sare fină, bicarbonat de sodiu și ulei esențial cu aroma dorită. Sarea și bicarbonatul de sodiu vor distruge germenii și bacteriile, în vreme ce uleiul esențial va împrăștia un parfum plăcut în baie.
În plus față de sarea grunjoasă, există mai multe alternative eficiente pentru a menține toaleta liberă de bacterii și germeni. Fiecare opțiune oferă beneficii unice:
Bicarbonat de sodiu și oțet: această combinație creează o reacție efervescentă care ajută la curățarea și dezinfectarea toaletei. Amestecați bicarbonat de sodiu și oțet alb, lăsați timp de 30 de minute și apoi frecați cu o perie.
Suc de lămâie: Acidul citric din sucul de lămâie are proprietăți antibacteriene. Aplicați suc de lămâie direct pe zonele afectate ale toaletei, lăsați câteva minute și apoi curățați cu o perie.
Produse enzimatice de curățare: aceste produse descompun deșeurile organice și omoară bacteriile. Utilizați în conformitate cu instrucțiunile producătorului pentru cele mai bune rezultate.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…