Un profesor de chimie de la Universitatea Nottingham a decis să facă un experiment inedit. Ce se întâmplă cu un hamburger după ce ajunge în stomac?
Profesorul a luat un hamburger de la McDonald’s și a pus jumătate din el în acid clorhidric.
Acidul clorhidric este un compus produs de stomac și are rolul de a descompune mâncarea. Este suficient de puternic încât poate descompune și o bucată de lemn.
Acidul clorhidric este extrem de coroziv, însă nu a reușit să descopună hamburgerul. După trei ore și jumătate în acid clorhidric, containerul s-a umplut cu un lichid gros și negru de la burger, însă nu a fost descompus complet.
Durează 24-72 de ore până ce majoritea oamenilor digeră mâncarea. Însă hamburgerii, se digeră în mai mult de trei zile din cauza grăsimilor pe care le conțin.
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…
În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…