Un profesor de chimie de la Universitatea Nottingham a decis să facă un experiment inedit. Ce se întâmplă cu un hamburger după ce ajunge în stomac?
Profesorul a luat un hamburger de la McDonald’s și a pus jumătate din el în acid clorhidric.
Acidul clorhidric este un compus produs de stomac și are rolul de a descompune mâncarea. Este suficient de puternic încât poate descompune și o bucată de lemn.
Acidul clorhidric este extrem de coroziv, însă nu a reușit să descopună hamburgerul. După trei ore și jumătate în acid clorhidric, containerul s-a umplut cu un lichid gros și negru de la burger, însă nu a fost descompus complet.
Durează 24-72 de ore până ce majoritea oamenilor digeră mâncarea. Însă hamburgerii, se digeră în mai mult de trei zile din cauza grăsimilor pe care le conțin.
Horoscop rune 4-10 noiembrie 2024. Săptămâna următoare promite să fie una intensă pentru toate zodiile,…
Un medic din Singapore trage un semnal de alarmă cu privire la consumul de cartofi…
La 78 de ani, Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea celui de-al patrulea…
Potrivit unei serii de dezvăluiri surprinzătoare Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, ar fi…
Zacusca ta se poate menține proaspătă mai mult timp! Află cum să previi formarea mucegaiului…
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…