Alimente interzise dacă vrei să slăbești. Nivelurile de obezitate sunt în creștere la nivel mondial și acest lucru este alarmant. Mulți oameni aleg alimente false care sunt nesănătoase și se grăbesc să mănânce din lipsă de timp sau din lipsă de timp. De cele mai multe ori meniul fast-food este cea mai populară alegere. Prețurile sunt, de asemenea, rezonabile și este nevoie de timp pentru a pregăti un astfel de meniu.
Iată care sunt cele trei alimente pe care e bine să le eviți dacă ești într-un proces de slăbire:
- Carne procesata. Potrivit stiinței, carnea procesată este destul de toxică atunci când vine vorba de pierderea în greutate, deoarece conține o mulțime de nitrați . Acestea pot cauza mai multe probleme, inclusiv cancer. Au fost formate din azotat de sodiu, care se adaugă diferitelor cărni pentru a-și păstra culoarea.
Carnea procesată este, de asemenea, bogată în clor de sodiu și, deși cu siguranță nu este singurul aliment care conține sodiu, pot crește semnificativ aportul oamenilor.
- Batoane granola. Sunt destul de deosebite pentru o listă de alimente nesănătoase, cu toate acestea, majoritatea batoanelor granola sunt pline de zahăr simplu și uleiuri hidrogenate , fără proteine reale.
„Au adesea mai puține calorii decât o masă tradițională și nu servesc ca înlocuitor de masă. Aroma este suficientă pentru a-ți deschide pofta de mâncare, dar te lasă departe de a fi sătul”, afirmă un dietetician. Dacă vrei să aduci niște proteine în dieta ta, cel mai bine este să încorporezi un baton proteic bun în ziua ta.
- Brânză afumată. Se pare că carnea afumată nu este singura mâncare afumată de evitat . Brânzeturile afumate sunt, de asemenea, alimente care pot cauza probleme dacă sunt consumate în cantități mari. Acest tip de brânză conține HAP sau hidrocarburi aromatice policiclice. HAP sunt un tip de substanță chimică care se găsește de obicei în benzină, cărbune sau țiței.
Este suficient pentru a spune că brânza afumată, care conține aceste substanțe chimice, este cu siguranță ceva ce nu vrei să mănânci .
„Testările au găsit HAP în interiorul brânzei, dar este concentrat în coajă”, spune un studiu, potrivit brightside.me.