Potrivit unui studiu realizat recent, exista o serie de alimente care, daca sunt consumate zilnic, pot reduce riscul aparitiei cancerului si, mai mult decat atat, reduc si riscul decesului din cauza afectiunilor respiratorii sau neurologice.
Studiul a fost realizat intre anii 1986 si 2015, de catre o echipa de cercetatori din Olanda.
La studiu au participat mai mult de 12.000 de barbati, cu varstele cuprinse intre 55 si 68 de ani. Concluziile cercetarii au fost publicate in Jurnalul Medical International “Epidemiology”.
Toti cei participanti la studiu au raspuns la intrebari cu privire la ce obiceiuri alimentare au in mod normal.
In urma acestui amplu studiu, cercetatorii au ajuns la concluzia ca acele persoane care au consumat in fiecare zi fructe oleaginoase sunt supuse unui risc mult mai mic de aparitie a diverselor tipuri de cancere si boli respiratorii sau neurologice.
Continuarea pe Lyla.ro
În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…
Miliardarul Bill Gates a lansat un nou avertisment şi susţine că omenirea, chiar dacă va…