Potrivit unui studiu realizat recent, exista o serie de alimente care, daca sunt consumate zilnic, pot reduce riscul aparitiei cancerului si, mai mult decat atat, reduc si riscul decesului din cauza afectiunilor respiratorii sau neurologice.
Studiul a fost realizat intre anii 1986 si 2015, de catre o echipa de cercetatori din Olanda.
La studiu au participat mai mult de 12.000 de barbati, cu varstele cuprinse intre 55 si 68 de ani. Concluziile cercetarii au fost publicate in Jurnalul Medical International “Epidemiology”.
Toti cei participanti la studiu au raspuns la intrebari cu privire la ce obiceiuri alimentare au in mod normal.
In urma acestui amplu studiu, cercetatorii au ajuns la concluzia ca acele persoane care au consumat in fiecare zi fructe oleaginoase sunt supuse unui risc mult mai mic de aparitie a diverselor tipuri de cancere si boli respiratorii sau neurologice.
Continuarea pe Lyla.ro
Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.
Ne puteti de asemenea urmari si pe Telegram.