Ca să ai o piele frumoasă nu este suficient doar să te hidratezi și să te dai cu cremă. Trebuie să ai grijă și ce mânânci. Acumularea de toxine duce la o piele de culoare cenușie, deloc atrăgătoare.
Pentru pielea uscată care apare în timpul sezonului rece
Ca să eviți pielea uscată trebuie să mânânci mai multe grăsimi saturate – avocado, ulei de cocos, ulei de măsline.
Inflamare – tenul roșu, inflamat
Ai nevoie de omega-3, care se găsește în pește, somon, spanac și semințe de chia. „Omega-3 are proprietăți care calmează iritarea, inflamarea și acneea”
Piele cenușie
Din cauza acumulării de toxine, pielea și-a pierdut luminozitatea. Consumă alimente bogate în vitamina C, care nu numai că îți luminează tenul, dar reduce efectele poluării. Consumă portocale, căpșuni, ardei roșii și verzi, lămâi și broccoli.
A.