Carnivorii au risc crescut de diabet, chiar dacă mănâncă și fructe și legume. Un studiu care a inclus mai mult de 60.000 de femei a scos la iveală că o dietă bogată în alimente acide precum carnea și lactatele, crește riscul de diabet de tip 2.
Femeile care mâncau multe alimente acide erau cu 56% mai predispuse să dezvolte diabet de tip 2.
Cercetătorii au observat că fructele și legumele nu reduc acest efect și, în mod surprinzător, femeile slabe au un risc mai crescut.
Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai răspândite boli și este, de obicei, asociată cu obezitatea și cu dulciurile, însă ultimul studiu arată că și carnea și alte alimente acide pot fi vinovate de apariția bolii.
Oamenii de știință sunt de părere că alimentele acide cresc riscul de diabet pentru că fac dificilă transformarea zahărului în energie.
Demența își poate face apariția în mai mule moduri. În timp ce pierderea memoriei este cel…
Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a fost recunoscută la Gala Capital Performeri…
Călin Georgescu, candidatul-surpriză al alegerilor prezidențiale din România, a ieșit în fața presei pentru a-și…
Mercur retrograd intră în zodia Săgetător şi provoacă o serie de schimbări vizibile în viețile…
Autorităţile sanitare americane sunt în alertă şi au anunţat că un copil a fost testat…
Sunt momente în viață în care corpurile noastre se schimbă rapid și nu vorbim doar…