Un studiu publicat recent de Școala de Sănătate Publică Harvard a scos la iveală o legătură intre pastele fainoase și depresie.
Potrivit cercetătrii, persoanele care consumă des carbohidrați sunt cu 40% mai predispose să se confrunte cu depresia.
Din cele 43.000 de femei care au participat la studio, peste 41% au căutat tratament pentru depresie după ce au consumat paste, cartofi prăjiți și pâine.
Michael Lucas, medicul care a condus studiul, suține că alimente care pot funcționa ca antidepresive sunt morcovii, peștele, uleiul de masline și dovleacul.
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…