Carnivorii au risc crescut de diabet, chiar dacă mănâncă și fructe și legume. Un studiu care a inclus mai mult de 60.000 de femei a scos la iveală că o dietă bogate în alimente acide precum carnea și lactatele, crește riscul de diabet de tip 2.
Femeile care au mâncat multe alimente acide erau cu 56% mai predispuse să dezvolte diabet de tip 2.
Cercetătorii au observat că fructele și legumele nu reduc acest efect și în mod surprinzător, femeile slabe au un risc mai crescut.
Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai răspândite boli și este de obicei asociată cu obezitatea și cu dulciurile, însă ultimul studiu arată că și carnea și alte alimente acide pot fi vinovate de apariția bolii.
Oamenii de știință sunt de părere că alimentele acide cresc riscul de diabet pentru că fac dificilă transformarea zahărului în energie.
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…
În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…