Cercetătorii de la Universitatea Harvard au recrutat peste 1.000 de bărbați cu faze incipiente de cancer de prostată, pe care i-au urmărit timp de 7 ani.
Rezultatele studiului lor sunt incredibile. Comparativ cu bărbații care mănâncă rar ouă, aceia care servesc zilnic fie și câte o îmbucătură au un risc de două ori mai mare ca celulele canceroase să migreze și să atace și alte porțiuni ale organismului, spre exemplu oasele.
Studiul arată că bărbații care consumă trei ouă pe săptămână au un risc cu 81% mai mare de a muri de cancer de prostată decât cei care nu le consumă deloc. De vină sunt cholinele din ouă. Acestea reprezintă o substanță necesară organismului care ajută la funcționarea creierului, sistemului nervos și a sistemului cardiovascular, dar prezența lor în sânge este asociată cu riscul de a face cancer de prostată.
Regula de aur a dietelor de slăbit. Un medic endocrinolog ne spune cât de mult…
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…