Cercetătorii de la Universitatea Harvard au recrutat peste 1.000 de bărbați cu faze incipiente de cancer de prostată, pe care i-au urmărit timp de 7 ani.
Rezultatele studiului lor sunt incredibile. Comparativ cu bărbații care mănâncă rar ouă, aceia care servesc zilnic fie și câte o îmbucătură au un risc de două ori mai mare ca celulele canceroase să migreze și să atace și alte porțiuni ale organismului, spre exemplu oasele.
Studiul arată că bărbații care consumă trei ouă pe săptămână au un risc cu 81% mai mare de a muri de cancer de prostată decât cei care nu le consumă deloc. De vină sunt cholinele din ouă. Acestea reprezintă o substanță necesară organismului care ajută la funcționarea creierului, sistemului nervos și a sistemului cardiovascular, dar prezența lor în sânge este asociată cu riscul de a face cancer de prostată.
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…