Din cuprinsul articolului
Trezirea între orele 3 și 5 dimineața poate fi interpretată din mai multe perspective, incluzând cauze fiziologice, psihologice și chiar spirituale. Iată câteva interpretări posibile:
Somnul și ciclurile REM
Hormoni și metabolism
Stres și anxietate: Dacă ești stresat sau anxios, te poți trezi mai des în această perioadă. Mintea subconștientă poate procesa grijile și stresul în timpul somnului, ducând la trezirea prematură.
Meridianul plămânilor: Conform medicinei tradiționale chineze, între orele 3 și 5 dimineața, energia circulă prin meridianul plămânilor. Trezirea în acest interval poate indica probleme emoționale legate de tristețe sau durere, sau poate semnala că organismul își purifică plămânii.
Semnale spirituale Unele credințe spirituale susțin că trezirea la aceste ore poate indica o conexiune cu planul spiritual sau că primești un mesaj din partea universului sau a unei entități spirituale.
Trezirea între orele 3 și 5 dimineața poate avea multiple cauze, iar identificarea motivului specific pentru fiecare persoană poate necesita o abordare holistică, care să ia în considerare aspectele fiziologice, psihologice și spirituale.
Între 21:00 și 23:00 este ora obișnuită de culcare pentru majoritatea oamenilor, iar faptul că nu poți dormi în acest interval poate fi un semn de stres și griji din timpul zilei.
Tehnicile de respirație, mantrele pozitive, meditația sau exercițiile de relaxare și încordare musculară sunt recomandate pentru a te ajuta să dormi.
Cheia este aducerea atenției de la gândire, la corpul tău, deoarece acest lucru favorizează posibilitatea de a te relaxa și de a adormi.
Vechea medicină chineză consideră că trezirea între 11 și 1 dimineața are legătură cu meridianul energetic al vezicii biliare, deoarece în această perioadă este activ.
Trezirea la această oră în fiecare noapte înseamnă adesea că există o legătură cu dezamăgirea emoțională.
Luați-vă ceva timp pentru a practica acceptarea necondiționată de sine și iertarea celorlalți pentru a reveni la un ciclu de somn regulat.
Începeți prin a simți sentimentul de iubire în inimă, apoi iubiți fiecare parte a corpului dumneavoastră, gândindu-vă: „Îmi iubesc brațele, îmi iubesc pieptul, îmi iubesc picioarele”. Pe măsură ce începeți să simțiți căldura și ameliorarea tensiunii care vine odată cu practicarea autocompătimirii, permiteți-vă să vă relaxați în ea.
Acesta este meridianul de timp și energie asociat cu ficatul.
Dezechilibrele energetice legate de ficat au adesea de-a face cu emoția furiei și cu faptul de a avea un exces de energie yang.
Încearcă să bei niște apă rece pentru a te hidrata, apoi începe să încerci să identifici oriunde în viața ta te simți supărat din cauza a ceva sau a cuiva.
Furia este adesea legată de faptul că nevoile noastre nu sunt satisfăcute, iar sentimentul de bază tinde să fie unul în care ne simțim răniți.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…