Consumul regulat de cafea reduce riscul de cancer la ficat în rândul alcoolicilor, indică o recentă cercetare efectuată de fondul World Cancer Research Fund în colaborare cu American Institute for Cancer Research Continuous Update, informează diabetesinsider.com.
Raportul a fost elaborat pe baza analizării a 34 de studii la nivel mondial care au implicat 8,2 milioane de oameni cu privire la cauzele și prevenția cancerului de ficat. Aceasta este cea mai cuprinzătoare trecere în revistă a modului în care activitatea fizică, dieta și stilul de viață afectează riscul de cancer la ficat.
Cafeaua are mai multe componente care confirmă sugestiile mai vechi potrivit cărora posedă proprietăți de combatere a cancerului. Cercetătorii avertizau de mult că un consum excesiv de alcool crește riscul de cancer la ficat, însă acum se vădește că un consum regulat de cafea poate contribui la reducerea acestui risc.
Cele mai norocoase două zodii în perioada 15 - 20 noiembrie. Perioada 15-20 noiembrie aduce…
Progres revoluționar în tratamentul cancerului pulmonar: Combinația de medicamente care oprește avansarea bolii cu peste…
Cum arată negii cancerigeni. Negii genitali sunt mai mult decât simple excrescențe ale pielii sau…
Detectarea precoce a cancerului este esențială pentru a îmbunătăți șansele de tratament eficient și supraviețuire.…
Saturn, planeta disciplinei și a karmei, a fost retrogradă din iunie 2024, aducând cu sine…
10 lucruri pe care un om inteligent nu le face: Descoperă secretele succesului personal. Inteligența…