Actrița de la Hollywood Margot Robbie a urmat un regim alimentar specific pentru rolul său principal din filmul Barbie, alegând să consume o serie de alimente ce au ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat și o piele sănătoasă.
Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii, spune că Margot Robbie a mâncat alimente fermentate precum kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare. Actriţa în vogă a avut cinci obiceiuri alimentare care au ajutat-o să scape de kilogramele în plus.
1. Alimente fermentate pentru o piele perfectă: Conform specialistei în îngrijirea pielii, Jasmina Vico, Margot a inclus în dieta sa alimente fermentate precum kimchi, kefir, varză murată și altele. Acestea nu numai că îmbunătățesc digestia și echilibrează sistemul imunitar, dar asigură și o mai bună absorbție a nutrienților.
2. Fructe de pădure pentru protecție și vitalitate: Fructele de pădure sunt o sursă bogată de vitamine, antioxidanți și minerale. Efectul lor protector asupra pielii și capacitatea de a combate inflamațiile le fac un aliat de nădejde în dieta oricui.
3. Ceai de armurar pentru un ficat sănătos: Acest ceai nu doar că sprijină sănătatea ficatului, dar aduce și beneficii antioxidante și antiinflamatorii, ajutând la digestie.
4. Un mic dejun sățios și nutritiv: Margot își începe ziua cu un toast cu avocado, brânză halloumi la grătar și bacon în stil australian, oferindu-i energie și nutrienți esențiali pentru o zi plină.
5. Gătitul acasă, cheia unui regim sănătos: Margot Robbie preferă mâncarea gătită acasă, evitând capcanele alimentelor procesate sau cu un conținut ridicat de grăsimi și zahăruri din restaurante, potrivit csid.ro.