Lămâile, bananele, ananasul, dovleceii, ardeii, porumbul sau gutuile au în comun culoarea galbenă, iar asta le califică drept adevărate remedii ale naturii împotriva celor mai des întâlnite afecțiuni. Se spune că purtatul hainelor galbene oferă claritate mentală, dar când vine vorba de alimente, culoarea ajută inima, îmbunățățește vederea, digestia și întărește sistemul imunitar.
Galbenul fructelor și legumelor este dat de bioflavonoizi, pigmenți care acționează și pe post de antioxidanți. Printre altele, alimentele de culoarea soarelui sunt eficiente în menținerea sănătății pielii, vindecă rănile și menține densitatea osoasă. De departe cel mai mare beneficiu al fructelor și legumelor galbene este efectul detoxifiant, acestea fiind nelipsite din dietele de slăbire, pentru că îmbunătățește sucurile digestive menite să descompună grăsimea din alimente.
Mai mult, legumele galbene conțin carotenoizii, coloranți naturali cu efect antitumoral și vitamina C, capabilă să reducă inflamațiile.
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…