Vreți o gustare sănătoasă și consistentă? Atunci alegeți nucile, alunele sau migdalele.
Un studiu realizat la Harvard School of Public Health a scos la iveală că dacă le consumați de două ori pe săptămână, vă reduceți cu o treime riscul de cancer pancreatic.
Cercetătorii au analizat date de la 75.000 de femei și au studiat incidența cancerului pancreatic. Apoi au comparat consumul de nuci în rândul pacientelor cu cancer cu cel al femeilor sănătoase.
Rezultatele au arătat că cele care consumau nuci de două-trei ori pe săptămână aveau un risc de tumori cu 35% mai mic decât cele care mâncau nuci mai rar sau deloc.
Numărul 666 sau „numărul bestiei” în Noul Testament nu are proprietăți matematice remarcabile, dar dacă…
Semnele care anunță demența încă din tinerețe. Numeroase boli dezvoltate la bătrânețe pot fi "prevestite"…
Horoscop chinezesc pentru finalul lunii noiembrie. Este o perioadă a schimbărilor și o oportunitate pentru…
Ai răcit? Poate simți deja durere în gât, dureri musculare sau tuse seacă, însă, poți…
Premiu oferit pentru EXCELENȚĂ ÎN MEDICINĂ. Cine este dr. Șerban Dragosloveanu, omagiat la Gala Capital…
Boala epocii moderne capătă amploare. Este adevărat că adesea uităm că sănătatea noastră este cea…