Vreți o gustare sănătoasă și consistentă? Atunci alegeți nucile, alunele sau migdalele.
Un studiu realizat la Harvard School of Public Health a scos la iveală că dacă le consumați de două ori pe săptămână, vă reduceți cu o treime riscul de cancer pancreatic.
Cercetătorii au analizat date de la 75.000 de femei și au studiat incidența cancerului pancreatic. Apoi au comparat consumul de nuci în rândul pacientelor cu cancer cu cel al femeilor sănătoase.
Rezultatele au arătat că cele care consumau nuci de două-trei ori pe săptămână aveau un risc de tumori cu 35% mai mic decât cele care mâncau nuci mai rar sau deloc.
Conform studiilor științifice, există mai multe vitamine care s-au dovedit a susține sănătatea inimii, reducând…
Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a subliniat cu ocazia Zilei Internaţionale de…
Camelia Pătrășcanu subliniază că tranzitul lui Mercur în Săgetător, care a început pe 3 noiembrie…
Ion Țiriac s-a angajat într-un proiect caritabil ambițios alături de Fundația Metropolis, care vizează construirea…
Novo Nordisk, compania daneză care a revoluționat deja piața cu medicamentele Ozempic și Wegovy, se…
APMGR. Producătorii de medicamente generice atrag atenția că românii ar putea rămâne fără Paracetamol și…