Caşcavalul produs din lapte poate fi consideraţi de unii nutriţionişti un inamic al dietelor, însă dacă este de calitate şi consumat în cantităţi moderate poate veni în completarea dietelor
1. Grăsimea este bună
Grăsimea pe care o ingerăm într-o zi trebuie să fie bună! Această protejează inima şi intră în componenţa colesterolului bun. Adulţii pot să consume pe zi 3 produse lactate degresate. Caşcavalul dacă nu este foarte gras este benefic pentru organism
2. Caşcavalul de pe pizza
Caşcavalul de pe pizza nu este neapărat mai nesănătos deoarece este mai uleios sau pare mai gras, deoarece este foar topit. Mozzarela este tot o bucată de caşcaval care are grăsimi, dar în stare solidă nu o poţi vedea
3. Sodiul
Depinde de tipul de caşcaval, însă acesta este un produs sărat. Parmezanul are aproape 75 de miligrame de sare, iar caşcavalul american are între 174-351 miligrame de sare. Un adult trebuie să consume în medie 180-500 de grame de sare, însă trebuie luată în considerare toată cantitatea de sare din toate produsele.
A.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…