Caşcavalul produs din lapte poate fi consideraţi de unii nutriţionişti un inamic al dietelor, însă dacă este de calitate şi consumat în cantităţi moderate poate veni în completarea dietelor
1. Grăsimea este bună
Grăsimea pe care o ingerăm într-o zi trebuie să fie bună! Această protejează inima şi intră în componenţa colesterolului bun. Adulţii pot să consume pe zi 3 produse lactate degresate. Caşcavalul dacă nu este foarte gras este benefic pentru organism
2. Caşcavalul de pe pizza
Caşcavalul de pe pizza nu este neapărat mai nesănătos deoarece este mai uleios sau pare mai gras, deoarece este foar topit. Mozzarela este tot o bucată de caşcaval care are grăsimi, dar în stare solidă nu o poţi vedea
3. Sodiul
Depinde de tipul de caşcaval, însă acesta este un produs sărat. Parmezanul are aproape 75 de miligrame de sare, iar caşcavalul american are între 174-351 miligrame de sare. Un adult trebuie să consume în medie 180-500 de grame de sare, însă trebuie luată în considerare toată cantitatea de sare din toate produsele.
A.
Un medic din Singapore trage un semnal de alarmă cu privire la consumul de cartofi…
La 78 de ani, Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea celui de-al patrulea…
Potrivit unei serii de dezvăluiri surprinzătoare Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, ar fi…
Zacusca ta se poate menține proaspătă mai mult timp! Află cum să previi formarea mucegaiului…
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…
La cinci ani de la decesul unui pacient internat în secția de terapie intensivă, Spitalul…