Din cuprinsul articolului
Regina Elisabeta a II-a arată impecabilă la 93 de ani, iar mulți se întreabă ce alimente consumă. Casa Regală a dezvăluit planul alimentar al Reginei.
Regina Elisabeta are un stil de viaţă sănătos care implică un regim strict sănătos, chiar dacă secretul siluetei sale stă în genă.
Regina a avut parte de cele mai incredibile preparate culinare, gătite de cei mai buni bucătari din lume. Sursele spun că aceasta ar avea aproximativ 20 de chefi personali, pregătiți să-i facă Reginei Elisabeta a II-a cele mai sofisticate preparate. Însă Suverana are mâncăruri care sunt interzis la palat.
Majestatea Sa nu este o mare iubitoare a dulciurilor, mâncărurile simple sunt cele care-i sunt pe plac. În schimb, porţiile sunt extrem de mici şi are parte de trei mese pe zi. Dar din meniu lipsesc cu desăvârșire anumite preparate. Iată câteva dintre mâncărurile şi ingredientele pe care bucătarii din Palatul Windsor nu le pot folosi sau găti.
Deşi membrii Familiei Regale merg des în ţări precum Franţa, Italia, Thailanda, Africa de Sud sau Japonia, aceştia nu gustă din mâncărurile exotice. BBC a dezvăluit, în 2000, că astfel de feluri de mâncare sunt interzise pentru regalităţi. În plus, Regina ar dispreţui aceste mâncăruri.
Deşi sunt ingrediente de bază pentru multe mâncăruri gustoase, acestea au fost interzise complet de la masa regală, pentru că regina nu le-ar suporta, scrie essexlive.news. În plus, se pare că ar fi considerat un gest lipsit de eleganţă dacă un membru al Familiei Regale ar avea o respiraţie urât mirositoare la întâlnirea cu alţi oameni.
Acest lucru a fost confirmat şi de Camilla Parker Bowles, când a apărut la MasterChef Australia acum câţiva ani.
„Îmi pare rău să o spun, dar nu mâncăm usturoi. Este clar asta!”, a spus Camilla când a fost întrebată ce nu mănâncă Familia Regală.
Scoici
De fiecare dată când vizitează ţări străine, membrii Familiei Regale evită să mănânce scoici, pentru că reprezintă un risc ridicat de infecţii şi boli. De asemenea, se feresc de creveţi, crabi, homari şi alte crustacee. Bacteriile din acestea pot duce la toxiinfecţii alimentare, mai ales atunci când sunt mâncate crude sau gătite nepotrivit, iar Familia Regală nu vrea să se expună la astfel de riscuri.
Carnea în sânge
Una dintre mâncărurile preferate ale Reginei este friptura, dar aceasta trebuie să fie bine gătită. Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei, a spus că la masa de Paşti, când se găteşte miel, Regina preferă carnea de pe exterior, pentru că e mai bine făcută.
La fel ca în cazul crustaceelor, carnea în sânge este interzisă membrilor Familiei Regale în călătoriile lor din cauza riscurilor pe care le implică, inclusiv toxiinfecţia alimentară. Membrii Familiei Regale nu pot fi văzuţi bolnavi în public.
Foie Gras
Una dintre cele mai controversate mâncăruri, pate-ul extrem de scump este produs prin hrănirea forţată a animalelor. Producţia este interzisă în Marea Britanie, iar activiştii cer interzicerea vânzării acestui produs în ţară. Astfel, nu e surprinzător că prinţul Charles, un mare apărător al mediului, l-a interzis din meniul regal în 2008.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…