Carnea care ajută la refacerea țesuturilor și este bună inclusiv pentru cei care au suferit operații și sunt în convalescență. Valoarea nutrițională a mielului este impresionantă.
Aceasta conține o gamă largă de substanțe nutritive benefice, inclusiv proteine, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale. De asemenea, mielul are cel mai mare conținut de acizi grași Omega 3. Nu în ultimul rând, carnea de miel conține vitaminele B12, B3, B5, K, B6, E dar și minerale precum sunt zincul, seleniul, fosforul, potasiu, cupru, magneziu, sodiu, calciu, mangan.
Este o carne care ajută la refacerea țesuturilor, este bună inclusiv pentru cei care au suferit operații și sunt în convalescență. Totodată, ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare dar și a anemiei, grației cantității mari de fier pe care o conține.
Iată care sunt beneficiile pe care le aduce sănătății carnea de miel:
Nutriționiștii susțin că ideal este să gătești mielul la cuptor, la grătar. De asemenea, nu încerca să combini carnea de miel cu pâine, paste, mămăligă sau cartofi deoarece va deveni greu de digerat. Cel mai bine este să mănânci mielul cu legume la grătar.
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…