Nu poate trece toamna fara ca gospodinele sa pregateasca delicioasele galuste cu prune. Desi este vorba de un desert rustic, traditional, pentru a pregati aceste minunatii dulci trebuie sa cunosti cateva secrete. Iata-le!
O greseala des intalnita este de pregati aluatul pentru galustele cu prune cat timp cartofii sunt calzi inca. Daca faci acest lucru risti sa obtii o compozitie prea moale si vei fi tentata sa suplimentezi cantitatea de faina. Ulterior, aluatul se va intari prea mult si nu vei mai avea parte de pufosenia aceea speciala a galustelor.
Continuarea pe Lyla.ro
Dimineți reci și temperaturi sub zero grade, dar apoi... Vezi prognoza meteo pentru următoarele două…
Durerile de picioare nu trebuie ignorate, mai ales dacă persistă de ceva timp, pot semnala…
Carmen Harra a lansat o previziune: viitorul președinte al Statelor Unite nu va fi doar…
Secretul pentru a curăța toaleta pe timp de noapte - Atunci când vine vorba de…
Cristina Demetrescu anticipează importante schimbări în ceea ce privește zodiile începând cu 5 noiembrie. Marte…
În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii? Mâncarea oferită bolnavilor în…