Din cuprinsul articolului
Călugărul vindecător, secretul din spatele vindecărilor miraculoase. Iubind nesfârșit oamenii, Mihai Neamțu a început să meargă din sat în sat, începând cu anul 1970, să vindece oamenii cu ajutorul tratamentelor cu ceaiuri şi să-i îndemne la rugăciune.
Cu timpul, vestea i s-a dus în toată ţara, şi au început să vină zilnic sute de oameni bolnavi la Prilog.
Unchiul Mihai a lăsat moștenire reţetele lui miraculoase, iar ingredientele sunt plantele şi rugăciune. Aşa a reuşit el să vindece peste un milion de români.
Orice boală poate fi vindecată, cu excepţia bolilor aflate în ultimul stadiu. Aceasta era credinţa călugărului Mihai.
„Nu fiţi trişti, căci bucuria Domnului este Puterea voastră“, spunea el. Îi cunoştea bine pe toţi care îi călcau pragul. Le răspundea la întrebări legate de boală, de tratamente, la întrebari legate de viaţa de zi cu zi.
Cine urmează terapia indicată de Unchiul Mihai trebuie să ţină cont de cîteva sfaturi generale:
Călugărul vindecător recomandă un ceai care „taie“ boala, acţionînd în sensul vindecării.
Rețeta este următoarea:
Pe 12 octombrie 1924, se năștea în satul Prilog, judeţul Satu-Mare, Mihai Neamțu, cel care peste ani și ani va fi cunoscut de toată lumea sub numele de Unchiul Mihai.
Călugărul Mihai Şi-a dedicat întreaga viaţă credinţei creştine şi a suferit prigoana comunistă, fiind izgonit de la Mănăstirea Bixadului.
Cei care l-au cunoscut aduc mărturie că toţi cei care l-au căutat au fost primiţi. Călugărul vindecător primea oameni de la 9 dimineața, până noaptea târziu, cu doar două pause de masă pe zi.
Dar călugărul vindecător refuza bani pentru binele pe care-l făcea celor suferinzi. Nu se plângea niciodată de oboseală sau de vreun alt necaz și ciontinua să primească bolnav după bolnav.
Pe 23 iunie 2000, Unchiul Mihai s-a stins din viaţă, la Prilog. La înmormântare au participat mii de pelerini, oameni care l-au iubit, l-au ascultat şi pe care i-a vindecat trupeşte şi sufleteşte.
Aceşti credincioşi i-au ridicat Unchiului Mihai o biserică în grădina casei sale, sfinţită în 1997. Încă din timpul vieţii lui, biserica a devenit loc de pelerinaj pentru căutători de adevăr şi sănătate.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…