Sari la conținut

Călugărul vindecător, secretul din spatele vindecărilor miraculoase. Ceaiul care „taie” boala

Mihai Neamtu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Tratamentele naturiste ale calugarului Miai Neamtu

Călugărul vindecător, secretul din spatele vindecărilor miraculoase. Iubind nesfârșit oamenii, Mihai Neamțu a început să meargă din sat în sat, începând cu anul 1970, să vindece oamenii cu ajutorul tratamentelor cu ceaiuri şi să-i îndemne la rugăciune.

Cu timpul, vestea i s-a dus în toată ţara, şi au început să vină zilnic sute de oameni bolnavi la Prilog.

Unchiul Mihai a lăsat moștenire reţetele lui miraculoase, iar ingredientele sunt plantele şi rugăciune. Aşa a reuşit el să vindece peste un milion de români.

Călugărul vindecător, secretul din spatele vindecărilor miraculoase:  „Nu fiţi trişti, căci bucuria Domnului este Puterea voastră“

Orice boală poate fi vindecată, cu excepţia bolilor aflate în ultimul stadiu. Aceasta era credinţa călugărului Mihai.

„Nu fiţi trişti, căci bucuria Domnului este Puterea voastră“, spunea el. Îi cunoştea bine pe toţi care îi călcau pragul. Le răspundea la întrebări legate de boală, de tratamente, la întrebari legate de viaţa de zi cu zi.

Cine urmează terapia indicată de Unchiul Mihai trebuie să ţină cont de cîteva sfaturi generale:

  • Nu recomanda să se renunţe la terapia medicamentoasă aducătoare şi ea de efecte benefice. Medicamentele trebuie ajutate cu ceaiuri naturiste.
  • Îndemna la rugăciune. În modestia lui credea cu toată convingerea că orice om are în el o părticică de Dumnezeu, de aceea fiecare bolnav se poate vindeca.
  • Ceaiurile se pot îndulci doar cu sirop natural de afine, lămîie, brad, zmeură, mure.
  • Lichidele nu trebuie băute reci sau fierbinţi, la fel şi mîncarea.
  • Periodic, bolnavul trebuie să facă analize şi controale medicale.
  • Împărtăşania, luată conştient, conduce spre sănătate sufletească şi trupească.

Ceaiul care „taie“ boala. Rețetă

Călugărul vindecător recomandă un ceai care „taie“ boala, acţionînd în sensul vindecării.

Rețeta este următoarea:

  1. Se ia câte o lingură rasă din: albăstrele, cătină, cicoare, ciuboţica-cucului, pătrunjel, patlagină, salcie, porumb, plop, lumânărică, soc, vişin, vâsc, trei-fraţi-pătaţi, troscoţel, urzică moartă.
  2. Se pun în 1,5-2 litri de apă care fierbe.
  3. Se lasă aproximativ două minute la fiert, după care se stinge focul.
  4. După ce se răceşte, se strecoară şi se poate bea.
  5. În timpul tratamentului nu se bea apă.
  6. Nu se ia mai mult de şase zile la rînd.

Ceaiurile şi rugăciunile călugărului Mihai din Prilog au vindecat miraculos bolnavii cărora medicina modernă nu le mai dădea nici o şansă | adevarul.ro

Cine a fost Unchiul Mihai, călugărul vindecător

Pe 12 octombrie 1924, se năștea în satul Prilog, judeţul Satu-Mare, Mihai Neamțu, cel care peste ani și ani va fi cunoscut de toată lumea sub numele de Unchiul Mihai.

Călugărul Mihai Şi-a dedicat întreaga viaţă credinţei creştine şi a suferit prigoana comunistă, fiind izgonit de la Mănăstirea Bixadului.

Cei care l-au cunoscut aduc mărturie că toţi cei care l-au căutat au fost primiţi. Călugărul vindecător primea oameni de la 9 dimineața, până noaptea târziu, cu doar două pause de masă pe zi.

Dar călugărul vindecător refuza bani pentru binele pe care-l făcea celor suferinzi. Nu se plângea niciodată de oboseală sau de vreun alt necaz și ciontinua să primească bolnav după bolnav.

Pe 23 iunie 2000, Unchiul Mihai  s-a stins din viaţă, la Prilog. La înmormântare au participat mii de pelerini, oameni care l-au iubit, l-au ascultat şi pe care i-a vindecat trupeşte şi sufleteşte.

Aceşti credincioşi i-au ridicat Unchiului Mihai o biserică în grădina casei sale, sfinţită în 1997. Încă din timpul vieţii lui, biserica a devenit loc de pelerinaj pentru căutători de adevăr şi sănătate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel