Din cuprinsul articolului
Călugărul vindecător Mihai Neamțu, sfaturi prețioase pentru sănătate. Ceaiul care „taie” boala, pe care oricine trebuie să-l aibă în casă
Mihai Neamțu, mai bine cunoscut sub numele de Unchiul Mihai, a fost un călugăr de prin părţile Ardealului de Nord, hărăzit cu puteri vindecătoare.
A salvat mulţi oameni de la intervenţii chirurgicale, prin tratamente cu plante. Pe lângă aceste ceaiuri de viaţă lungă, călugărul tămăduia suferinţa insuflând credinţă. Cei care i-au urmat sfaturile au ajuns să se bucure de viaţă lungă și sănătate.
Îi primea pe toți cei care-l căitau și refuza mereu bani pentru binele făcut. Orice boală poate fi vindecată, cu excepţia bolilor aflate în ultimul stadiu, onișnuia să spună Unchiul Mihai.
Nu recomanda să se renunţe la terapia medicamentoasă și spunea doar că medicamentele trebuie ajutate cu ceaiuri naturiste. În plus, îndemna la rugăciune.
În modestia lui credea cu toată convingerea că orice om are în el o părticică de Dumnezeu, de aceea fiecare bolnav se poate vindeca. „Nu fiţi trişti, căci bucuria Domnului este Puterea voastră“, spunea el.
Iată un ceai care este recomandat şi persoanelor sănătoase. Va revigora organismul şi va ameliora toate suferinţele. Nu are nicio contraindicație.
Cel de-al doilea ceai, pentru vindecarea majorităţii afecţiunilor:
Cele două ceaiuri de mai sus se folosesc în aproape orice suferinţă. În plus, călugărul recomandă şi tratamente ajutătoare.
Ceaiul conţine cătină, ciuboţioca-cucului, coada-calului, coada-şoricelului, cimbrişor, cireş, cruşin, dud, levănţică, muşeţel, măceş, mentă, mesteacăn, păducele.
Se pune cîte o lingură în 2 litri de apă aflată la fiert. Se beau, din 30 în 30 de minute, cîte 50 mililitri sau se bea o ceaşcă de 250 de mililitri înainte şi una după masa de dimineaţă, de prînz şi de seară.
Cu acest ceai, vom obţine o stare de linişte sufletească şi mai multă putere de muncă. Procesul de îmbătrînire este mult încetinit.
Unchiul Mihai spunea că acest ceai băut permanent ajută persoana respectivă să ajungă la vîrsta de 80 de ani şi să arate ca la 50.
Trebuie băut 21-22 zile pe lună. Gustul e bun, iar în caz de îndulcire, aceasta se face cu miere.
O altă combinaţie cu acelaşi efect: păpădie, pătlagină, pătrunjel, pir, porumb, vîsc, volbură, traista-ciobanului, troscoţel, urzică moartă, vîsc, volbură, trifoi.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…