Sari la conținut

Călugărul vindecător Mihai Neamţu, sfaturi prețioase pentru sănătate. Ceaiul care „taie” boala, pe care oricine trebuie să-l aibă în casă

calugar
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Rețete miraculoase de la Mihai Neamțu

Călugărul vindecător Mihai Neamțu, sfaturi prețioase pentru sănătate. Ceaiul care „taie” boala, pe care oricine trebuie să-l aibă în casă

Mihai Neamțu, mai bine cunoscut sub numele de Unchiul Mihai, a fost un călugăr de prin părţile Ardealului de Nord, hărăzit cu puteri vindecătoare.

Călugărul vindecător Mihai Neamţu, sfaturi prețioase pentru sănătate

A salvat mulţi oameni de la intervenţii chirurgicale, prin tratamente cu plante. Pe lângă aceste ceaiuri de viaţă lungă, călugărul tămăduia suferinţa insuflând credinţă. Cei care i-au urmat sfaturile au ajuns să se bucure de viaţă lungă și sănătate.

Îi primea pe toți cei care-l căitau și refuza mereu bani pentru binele făcut. Orice boală poate fi vindecată, cu excepţia bolilor aflate în ultimul stadiu, onișnuia să spună Unchiul Mihai.

Nu recomanda să se renunţe la terapia medicamentoasă și spunea doar că medicamentele trebuie ajutate cu ceaiuri naturiste. În plus, îndemna la rugăciune.

În modestia lui credea cu toată convingerea că orice om are în el o părticică de Dumnezeu, de aceea fiecare bolnav se poate vindeca. „Nu fiţi trişti, căci bucuria Domnului este Puterea voastră“, spunea el.

Călugărul vindecător Mihai Neamțu, adevăruri nespuse de industria farmaceutică. Ceaiul pe care oricine trebuie să-l aibă în casă - Fanatik.ro

Ceaiul care „taie” boala, pe care oricine trebuie să-l aibă în casă

Iată un ceai care este recomandat şi persoanelor sănătoase. Va revigora organismul şi va ameliora toate suferinţele. Nu are nicio contraindicație.

  • Se iau cîte trei linguri din fiecare plantă: frunze de alun, brusture, cicoare, coada-calului, coada-şoricelului, frunze de corn, frunze şi fructe de măr pădureţ, frunze de nuc, flori şi fructe de păducel, de porumbar, frunze de stejar, tătăneasă, flori de trifoi roşu, troscoţel şi urzică.
  • Se pun într-un săculeţ de pînză subţire, deasă.
  • Se fierb două minute în 4 litri de apă.
  • Ceaiul se toarnă într-un cazan peste care se pun încă 8 litri de apă rece. Se stă cu mîinile şi picioarele în baia de ceaiuri timp de 20-25 de minute. În timpul băii se transpiră mult. Este preferabil să se facă seara înainte de culcare, produce somn profund.
  • Plantele din săculeţ se pot folosi timp de 5 zile, după care se aruncă.

Cel de-al doilea ceai, pentru vindecarea majorităţii afecţiunilor:

  • Frunze de alun, cicoare, măceş, mentă, mur, muşeţel, mesteacăn, coada-şoricelului, pătrunjel, stejar şi trifoi roşu, cîte trei linguri, se pun în săculeţ.
  • Se fierb două minute în 4-5 litri de apă. Se face gargară pentru afecţiuni ale gîtului, dinţilor şi ale corzilor vocale.
  • Se fac băi de şezut într-un lighean timp de 10-15 minute pentru hemoroizi şi dereglări menstruale. Ceaiul se bea pentru vindecarea majorităţii afecţiunilor.

Cele două ceaiuri de mai sus se folosesc în aproape orice suferinţă. În plus, călugărul recomandă şi tratamente ajutătoare.

Povestea călugărului Mihai Neamţu, care l-ar fi vindecat pe Ceauşescu | Digi24

Mihai Neamțu, despre ceaiul care te ajută să arăți la 80 de ani ca la 50

Ceaiul conţine cătină, ciuboţioca-cucului, coada-calului, coada-şoricelului, cimbrişor, cireş, cruşin, dud, levănţică, muşeţel, măceş, mentă, mesteacăn, păducele.

Se pune cîte o lingură în 2 litri de apă aflată la fiert. Se beau, din 30 în 30 de minute, cîte 50 mililitri sau se bea o ceaşcă de 250 de mililitri înainte şi una după masa de dimineaţă, de prînz şi de seară.

Cu acest ceai, vom obţine o stare de linişte sufletească şi mai multă putere de muncă. Procesul de îmbătrînire este mult încetinit.

Unchiul Mihai spunea că acest ceai băut permanent ajută persoana respectivă să ajungă la vîrsta de 80 de ani şi să arate ca la 50.

Trebuie băut 21-22 zile pe lună. Gustul e bun, iar în caz de îndulcire, aceasta se face cu miere.

O altă combinaţie cu acelaşi efect: păpădie, pătlagină, pătrunjel, pir, porumb, vîsc, volbură, traista-ciobanului, troscoţel, urzică moartă, vîsc, volbură, trifoi.

Carmen Alecu
Alecu Carmen

Absolventă de Jurnalism. Am inceput sa lucrez in presa in 2000, la Abracadabra. A urmat Acasa Magazin. Dupa o pauza de cativa ani, am reinceput sa lucrez la EVZ. A urmat EvzMonden si InfoActual. La Doctorul Zilei lucrez din noiembrie 2020.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel