Din cuprinsul articolului
Cafeaua cu ciuperci a câștigat recent atenția și a devenit o tendință în care oamenii o numesc o alternativă mai sănătoasă la cafeaua tradițională. A stârnit curiozitatea la nivel mondial, iar dacă veți încerca această nouă tendință, specialiștii garantează o experiență plăcută și surprinzătoare.
Cafeaua cu ciuperci este descrisă ca având același gust ca cafeaua obișnuită, dar cu aproximativ 25-30% din praful de cafea făcută din ciuperci. Oferă arome pământoase de cafea, cu o notă de nuci și fără dezavantajele refluxului acid sau insomniei induse de cofeină.
Inițial, cafeaua cu ciuperci era disponibilă în mare parte online de la mărci internaționale. În decurs de un an, mai multe mărci autohtone au intrat pe piață, iar acum este disponibil pe site-urile de comerț electronic.
Cafeaua cu ciuperci folosește, în general, extracte de ciuperci medicinale, mai degrabă decât ciuperci culinare precum shiitake și portobello. Ciupercile medicinale comune folosite pentru a face această cafea la modă sunt:
Mai multe recenzii ale consumatorilor indică faptul că profilul de aromă al cafelei cu ciuperci nu este atât de diferit de cel al cafelei obișnuite.
Pentru o parte dintre nativi, următoarea perioadă poate să aducă modificări importante și provocări puternice…
Prof. Dr. Vlad Ciurea, unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din România, explică cum funcționează…
Dimineți reci și temperaturi sub zero grade, dar apoi... Vezi prognoza meteo pentru următoarele două…
Durerile de picioare nu trebuie ignorate, mai ales dacă persistă de ceva timp, pot semnala…
Carmen Harra a lansat o previziune: viitorul președinte al Statelor Unite nu va fi doar…
Secretul pentru a curăța toaleta pe timp de noapte - Atunci când vine vorba de…