Ingrediente (20 buc):
Mai intai punem deoparte 20 de alune pentru miezul bomboanelor 🙂 Maruntim in robotul de bucatarie 180g alune de padure, adaugam apoi curmalele, pudra de cacao, uleiul de cocos, siropul de artar si un praf de sare (intensifica aroma de ciocolata). Mixam bine pana compozitia e fina, cremoasa si putin lipicioasa. Modelam bombonele in care introducem cate o aluna in mijloc, apoi le tavalim prin alunele de padure ramase tocate grosier. Eu le-am tavalit prin nuci 🙂 Pofta mare!
Sursa: madeline.ro.
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…
În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…