Din cuprinsul articolului
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat ce trebuie să facem pentru a gestiona energia negativă, astfel încât să nu ne afecteze calitatea vieții.
Lidia Fecioru a mai menționat că trăirea furiei îmbolnîvește ficatul. În plus, este bine să știți că de câte ori retrăim un episod care ne-a produs durere, gelozie, supărare, furie, energia negativă crește.
„Trăitul furiei îmbolnăvește ficatul. Practic tot ce însemnă aceste energii negative pe care noi le acumulăm, ele se răsfrâng asupra noastră.
Într-o zi se acumulează multe chestii pentru că noi ne-am supărat pe noi şi toată ziulica ne merge rău”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru care a dat apoi câteva exemple din viaţa sa personală când a fost nevoie să gestioneze energia negativă.
„De când mi-am rupt mâna, tensiunea s-a acumulat şi ea, undeva trebuie să pocnească. Când am venit la Chişinău am stat 4 ore în vamă la români şi 4 ore în vamă la Moldoveni. 8 ore cu doi copii mici în mașină pentru că diaspora venea în vacanță şi s-a tărăgănat atât de mult.
A doua zi mi-am rupt mâna că eram foarte furioasă. Sau în perioada asta cât am fost cu mâna blocată am luat o gură de canal şi mi-am tăiat cauciucurile şi genţile pe partea stângă la amândouă roţi.
Deci undeva ea (n.r. furia) trebuie să explodeze. Mi s-au întâmplat toate şi mi se sparge şi țeava. Pentru că noi ne încărcam cu atâta energie negativă că ea trebuie descărcată.
Este ca un scurtcircuit care trebuie să se producă. Sentimentele astea, a trăirilor de emoţii negative, indiferent ce e, ne încarcă destul de mult”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.
Lidia Fecioru a explicat apoi care sunt rezultatele unui trai încărcat cu energie negativă şi ce este nevoie să facem pentru a întrerupe acumularea energiei negative.
„Dacă stăm prea mult în această dispoziție care ne accentuează starea noastră de furie, starea noastră de supărare de nervi se răsfrâng asupra noastră.
Trebuie să găsim măcar ceva în acea zi care să ne bucure. Încerc să mă detașez şi poate chiar evit să vorbesc la telefon ca să nu mă mai enervez. Două ore cel puţin, nu răspund la telefon.
Ne încărcam cu energie atunci când ne plângem constant. Sunt oameni care când încep discuția se plâng. Tu dacă vrei să spui ceva, nu mai ai loc. Sunt inclusiv vampiri energetici. Plus că, îţi dai energia ta şi acumulezi alta negativă în loc.
Atunci când avem multă energie negativă simțim o stare de oboseala psihică, nu avem dispoziție. Cei care nu se pot odihni în aceste perioade au acele stări pentru că gândurile negative bubuie suprarenalele care secretă mai multă adrenalină. Şi atunci de ce creşte furia?
Că noi hrănim această chestie interioară. Este o conjunctură întreagă. La starea de nervozitate şi de trăire intensă negativă, de obicei, se mai declanșează o durere herniei heatale cu reflux gastric.
Şi doare aia într-un mare fel. Cei care se plâng că îi doare fierea nu au nimic, este starea de stres pe care au ţinut-o şi se întâmplă ceva.
Ori se întâmplă ceva în casă, se sparge ceva. De obicei becurile pocnesc când se acumulează multă energie. Devenim conflictuali şi la muncă şi acasă şi creşte tensiunea acasă, între colegi.
Pe fondul acesta se creează acele zone Zoster”, a mai spus Lidia Fecioru.
„Dacă ai posibilitatea să urli din toţi rinichi să simți că vibrează tot sau mai trântim câte o farfurie în pământ. Sau facem mișcare, să țopăim pe toată talpa, pentru că în călcâie avem centri nervoși Şi ne descarcăm de energie negativă. Mai putem să facem un duş, care îţi dă pauza să fi tu însuți şi spală energia negativă.
Bocetul este o descărcare energetică negativă autentică. Să plângi cu vorbe, să simţi că sare cămeşa de pe tine. Oamenii plâng atunci când le e milă de ei, când doare acolo în interior. Este o descărcare fenomenală”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…