Din cuprinsul articolului
Superalimentul care are efecte antioxidante și antiinflamatorii. Frunzele de muștar își au locul de onoare în bucătăria indiană, japoneză, thailandeză, chineză și vietnameză. Bijuteria culinară a Sudului protejează organismul de bolile cronice.
O legumă înrudită cu broccoli, care este membră a familiei Brassica, merită să fie în centrul atenției, potrivit dieteticianului Shyla Cadogan.
Ca și alte frunze închise la culoare, frunzele de muștar se află pe lista super-alimentelor. Există dovezi că aceste legume protejează organismul de bolile cronice.
Ce ne oferă?
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre beneficiile pe care au frunzele de muştar.
„Frunzele de muştar sunt foarte bogate în minerale şi antioxidanţi, vitamina C, vitamina A, vitamina E, caroten, caciu, fier, magneziu, zinc, seleniu. Ceaiul de frunze de muştar e foarte bun în scăderea în greutate, inclusiv pentru cei care au diabet.
E foarte bun pentru bărbaţi şi femei pentru că ele sunt bogate în vitamina K1 şi 400 de grame de frunze are 500 de procente de vitamina K. Un om are nevoie de ea pentru întărirea oaselor pe an. E foarte bun în profilaxia bolilor de Alzheimer. Apropo de cele care vor să rămână mămici, să bea ceai de frunze de muştar. Şi tăticii ar trebui să bea. O să pun reţeta pe Facebook, cu siguranţă’”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…