Din cuprinsul articolului
Superalimentul care are efecte antioxidante și antiinflamatorii. Frunzele de muștar își au locul de onoare în bucătăria indiană, japoneză, thailandeză, chineză și vietnameză. Bijuteria culinară a Sudului protejează organismul de bolile cronice.
O legumă înrudită cu broccoli, care este membră a familiei Brassica, merită să fie în centrul atenției, potrivit dieteticianului Shyla Cadogan.
Ca și alte frunze închise la culoare, frunzele de muștar se află pe lista super-alimentelor. Există dovezi că aceste legume protejează organismul de bolile cronice.
Ce ne oferă?
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre beneficiile pe care au frunzele de muştar.
„Frunzele de muştar sunt foarte bogate în minerale şi antioxidanţi, vitamina C, vitamina A, vitamina E, caroten, caciu, fier, magneziu, zinc, seleniu. Ceaiul de frunze de muştar e foarte bun în scăderea în greutate, inclusiv pentru cei care au diabet.
E foarte bun pentru bărbaţi şi femei pentru că ele sunt bogate în vitamina K1 şi 400 de grame de frunze are 500 de procente de vitamina K. Un om are nevoie de ea pentru întărirea oaselor pe an. E foarte bun în profilaxia bolilor de Alzheimer. Apropo de cele care vor să rămână mămici, să bea ceai de frunze de muştar. Şi tăticii ar trebui să bea. O să pun reţeta pe Facebook, cu siguranţă’”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.
Prof. Dr. Vlad Ciurea, unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din România, explică cum funcționează…
Dimineți reci și temperaturi sub zero grade, dar apoi... Vezi prognoza meteo pentru următoarele două…
Durerile de picioare nu trebuie ignorate, mai ales dacă persistă de ceva timp, pot semnala…
Carmen Harra a lansat o previziune: viitorul președinte al Statelor Unite nu va fi doar…
Secretul pentru a curăța toaleta pe timp de noapte - Atunci când vine vorba de…
Cristina Demetrescu anticipează importante schimbări în ceea ce privește zodiile începând cu 5 noiembrie. Marte…