Bautura pe care o consuma multe vedete in fiecare dimineata si despre care spun ca este fabuloasa, in ceea ce priveste slabirea si detoxifierea.
Cidrul de otet de mere, cum mai este numit, este un remediu antic, folosit pentru multe alte probleme, printre care afectiuni ale scalpului (matreata), indigestie sau faringe iritat. Nu e o placere sa-l bei, insa aceste celebritati jura ca beneficiile sunt mai presus de orice senzatie (temporara) de disconfort si promit ca in timp te obisnuiesti cu gustul.
Este bautura nelipsita dimineata pentru staruri ca Hilary Duff, Scarlett Johansson sau Kim Kardashian.
Cum actioneaza?
„Otetul de cidru de mere se obtine prin combinarea merelor zdrobite, a drojdiei si a bacteriilor, astfel incat merele sa fermenteze in acid acetic”, ne spune Rachel Berman, RD, directorul general al Verywell. „Minunea acestei bauturi consta in combinatia dintre acid acetic si bacteriile benefice care se formeaza in timpul fermentarii merelor”, adauga specialistul.
Vedetele adauga 1-2 linguri de otet de mere intr-un sfert de pahar cu apa (poti pune cata apa vrei) si il consuma pe stomacul gol pentru a-si stimula metabolismul, a echilibra flora bacteriana din stomac si a ajuta la eliminarea poftelor nesanatoase pe parcursul zilei. „Aceasta bautura te poate ajuta sa slabesti pentru ca regleaza nivelul de zahar din sange, ajutandu-te sa mananci mai putin si mai sanatos. Nu vei mai fi la fel de tentata sa apelezi la junk food si dulciuri”, explica Berman. Asta e insa valabil in cazul oricarui alt otet, nu doar al celui de mere, subliniaza expertul.
Cheagurile de sânge pot pune viața în pericol dacă blochează venele sau arterele, făcând conștientizarea…
Pancreasul este un organ care ajută la digestie și la metabolizarea zahărului și este situat…
Pe 17 noiembrie 2024, horoscopul zilnic aduce o serie de provocări și oportunități pentru fiecare…
Boala de inimă rămâne principala cauză de deces pentru bărbați și femei în Statele Unite.…
Progresul tehnologiei ne-a binecuvântat cu aparate modernizate pentru a ne face viața mai ușoară și…
Declinul cognitiv este un semn distinctiv al bolii Alzheimer, o afecțiune neurodegenerativă progresivă care afectează…