Din cuprinsul articolului
Savurarea unei băuturi calde aromate ar putea adăuga între 5 și 10 ani la durata de viață.
Un mod de abordare a longevității este de a evita afecțiunile cronice, cum ar fi cancerul și bolile de inimă, care pot pune în pericol o viață lungă și sănătoasă. Din fericire, o băutură populară, care probabil că se află deja în dulapul din bucătăria dumneavoastră, face acest lucru cu plăcere.
„Există atât de multe mode și tendințe, băuturi și alimente în sticle sau ambalaje de lux, care fac afirmații îndrăznețe care sunt, în general, nefondate și nu au nicio bază științifică sau merit”, a declarat Dr. Andre Brittain-Dissont, director clinic la Extensa Anti-Ageing Clinic.
„Cu toate acestea, se întâmplă în mod repetat să există produse simple și naturale, cu talente aparent date de Dumnezeu, care ne pot ajuta să trăim mai mult timp.”
O băutură „antiinflamatoare” populară ar putea nu numai să vă prelungească durata de viață, ci și să vă reducă riscul de cancer intestinal.
Mai mult, băutura este ceva de care probabil vă bucurați deja zilnic – cafeaua.
Indiferent dacă sunteți pretențios în privința amestecului de cafea și a procesului de preparare sau vă mulțumiți cu cafeaua instantanee ieftină, cafeaua oferă mai mult decât o doză de cofeină cu gust plăcut.
De la cancer la boli de inimă, băutura populară ar putea contribui la reducerea riscului de probleme grave de sănătate.
Efectele puternice ale acestei băuturi sunt chiar cartografiate în studiu, publicat în European Journal of Preventive Cardiology.
Analizând o jumătate de milion de persoane, cafeaua a fost legată de o durată de viață mai lungă, completând în același timp sănătatea cardiovasculară a participanților.
Cercetătorii au descoperit că cafeaua decofeinizată, cea măcinată și cea instantanee au reușit să reducă riscul de deces cu 14, 27 și, respectiv, 11 procente.
Mai mult, expertul a împărtășit că băutura neagră ar putea adăuga între cinci și 10 ani la durata de viață.
Cu toate acestea, acest lucru ar putea diferi de la o persoană la alta, deoarece fiecare are o sănătate și gene unice de luat în considerare.
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…
La cinci ani de la decesul unui pacient internat în secția de terapie intensivă, Spitalul…
Adrian, un român stabilit în Spania, a scăpat ca prin minune din inundațiile care au…
Un avocat dezvăluie motivul tulburător pentru care polițiștii ating portbagajul sau partea din spate a…
Ce bani primești în plus la pensie de la 1 ianuarie dacă ai între 1.281…
Georgiana Corpodean, o fostă pacientă a Spitalului Cugir, solicită daune de peste un milion de…