Din cuprinsul articolului
PLOȘNIȚILE DE PAT sunt creaturi mici care pot pândi în colțurile din jurul caselor și hotelurilor. Raportările privind ploșnițele de pat tind să crească în timpul verii, pe măsură ce se atinge vârful de căldură. Iată cum puteți preveni infestarea cu ploșnițele de pat.
Deși ploșnițele de pat au aproximativ 5 mm lungime, ele pot provoca o mulțime de răutăți dacă își stabilesc reședința în casa ta. Odată cu apropierea vremii mai calde, este o idee bună să luați măsuri pentru a vă proteja pe dumneavoastră și gospodăria dumneavoastră de o infestare a dăunătorilor.
Dacă bănuiți că vă confruntați cu o infestare de ploșnițe în casa, ar trebui să contactați o firmă de diratizare, deoarece este nevoie de asistență profesională pentru a le elimina.
Curățarea și aspirarea în mod regulat sunt esențiale și nu uitați că urâtele creaturi pot pândi în locuri curate și murdare.
Lenjeria de pat și îmbrăcămintea afectată trebuie spălate la cald (60C) sau uscate în uscător timp de cel puțin 30 de minute la o temperatură fierbinte.
Alternativ, lenjeria de pat poate fi pusă într-o pungă de plastic și pusă la congelator (-16C) timp de patru zile.
Mobilierul second-hand trebuie inspectat cu atenție înainte de a fi adus în casă, deși nu este întotdeauna ușor de observat o infestare în mobilierul tapițat, așa că poate doriți să evitați cumpărarea unor astfel de articole.
Lenjeria de pat trebuie spălată cel puțin o dată pe săptămână, iar aspirarea trebuie efectuată în mod regulat pentru a preveni ploșnițele de pat să se simtă confortabil în casa ta.
Evitarea aglomerației în jurul casei poate ajuta, de asemenea, deoarece reduce locurile de ascuns, iar ploșnițele de pat adoră să pândească în carton, așa că nu folosiți carton pentru a vă depozita lucrurile.
Potrivit NHS, semnele de ploșnițe includ:
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…