ATENȚIE! Pericolele din spatele tatuajului pentru sprâncene

ATENȚIE! Pericolele din spatele tatuajului pentru sprâncene. DACĂ și tu vrei un design semipermanent pentru sprâncene, trebuie să știi că microbladingul…

Sprâncenele tatuate au devenit o modă în ultimii ani, dorința de a avea sprâncene perfecte fiind tot mai mare. Pentru a avea sprâncenele visate, ne supunem unor tehnici care pot avea efecte nedorite și ar trebui să ne gândim înainte dacă merită.

Procedura prin care se obțin sprâncene semipermanente, microbladingul, este un fel de tatuaj pe un strat superficial al pielii și durează de obicei între 8 și 12 luni.

Se realizează cu ajutorul unor ace mici pentru a umple cu culoare zonele dorite. Micropigmentarea vă permite să obțineți sprâncenele mult visate fără a fi nevoie de machiaj.

Mai mult, îmbunătățește aspectul feței, deoarece proporțiile sunt măsurate pentru a proiecta cadrul perfect. Are multe avantaje, dar și unele dezavantaje.

Atenție, dacă aveți anumite afecțiuni!

Să începem prin a spune că micropigmentarea este contraindicată în următoarele cazuri: dacă suferiți de diabet, luați medicamente anticoagulante, sunteți însărcinată sau aveți antecedente de cicatrici cheloide, adică îngroșate și ridicate.

Dar asta nu este tot, trebuie să țineți cont și de alte aspecte:

Dacă aveți orice afecțiune a pielii. În cazul acneei, psoriazisului și al altor boli, este posibil să nu fie o idee bună. Înainte de a alege microbladingul, ar trebui să vă consultați dermatologul.

Solicitați-i unui profesionist să o facă. Nimic nu este mai bun decât micropigmentarea de calitate medicală efectuată de un expert în dermatologie. Ar trebui să cereți referințe și să verificați istoricul medical (și acreditările profesionale).

Infecții și alergii

Risc de infecție. Ar trebui să aveți grijă de zona respectivă, spălând-o fără a o freca și împiedicând acumularea de murdărie și umiditate pentru a minimiza riscul de infecție.

De asemenea, substanțele și pigmenții utilizați pot provoca alergii în unele cazuri, iar rezultatul poate să nu fie plăcut din punct de vedere estetic.

Deși are multe avantaje, microbladingul nu este pentru toată lumea. Luați în considerare contraindicațiile, factorii de risc și simplul fapt că s-ar putea să nu semene cu ceea ce aveați în minte, notează unica.md.

Decizia vă aparține, dar nu uitați că puteți oricând să vă smulgeți zona și să vă creșteți sprâncenele cu remedii naturale. Toate tratamentele de înfrumusețare comportă anumite riscuri.

Așadar, veți putea obține sprâncenele perfecte, dar cu ce riscuri…? Merită? Dacă vreți să aveți sprâncene mai bogate, există și remedii naturale, cum ar fi aplicarea uleiului de ricin pe sprâncene în fiecare seară.

Veți vedea rezultatele în scurt timp, merită încercat.

Recent Posts

Screening gratuit pentru displazia de șold la bebeluși la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…

2 minute ago

Horoscop 4-11 noiembrie 2024, cu Cristina Demetrescu: zodia care va reuși să mute munții din loc! Succes pe toate planurile

În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…

22 de minute ago

Arges: O pacientă de 69 de ani a primit o nouă șansă la viață, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, în premieră

La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…

42 de minute ago

Anunț oficial, extrem de important, de la Ministrul Muncii: cu cât cresc pensiile de la 1 ianuarie 2025

Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…

o oră ago

Cum va fi IARNA 2024-2025 în Europa? Prognoza METEO – impactul fenomenului La Niña

Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…

o oră ago

România are nevoie de un program național de dezvoltare a industriei farmaceutice

Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…

2 ore ago

Citeste si: