Sari la conținut

Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Alberts: Risc de a dezvolta demența

Adina Alberts
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei
Dr. Adina Alberts

Medicul Adina Alberts subliniază din nou cât de nociv este ambalajul de aluminiu. Potrivit acesteia, studiile arată legătură directă de cauzalitate dintre nivelul ridicat al aluminiului în corp și riscul de a dezvolta demența Alzheimer.

„Vă povesteam mai demult cât de nociv este ambalajul de aluminiu respectiv staniol – impropriu denumit așa pt că tot aluminiu este! Și cât de bine ar fi să îl evităm în tot ceea ce privește împachetare, ambalarea, gătirea și depozitarea bucatelor noastre. Studiile arată legătură directă de cauzalitate dintre nivelul ridicat al aluminiului în corp și riscul de a dezvolta demența Alzheimer”, a scris medicul Adina Alberts pe Facebook.

10 reguli cu care putem preveni apariția cancerului

Medicul Adina Alberts a dezvăluit pe pagina sa de socializare care sunt cele 10 reguli cu care putem preveni apariția cancerului.

CANCERUL POATE FI PREVENIT!

„Cum?! Simplu. Îți trebuie doar disciplină, perseverență, dorința de informare și găsirea surselor corecte pentru aceasta.

Totul pleacă de la stilul de viață, de la alegerile alimentare, de la autocunoaștere.

Organismul este un tot unitar. Psihic, suflet, emoție, alimentație, mișcare, relaxare, somn, bucurie, împlinire…

Te-ar mai interesa: Senzație permanantă de frig. De ce apare și ce poa…

Secretul stă în armonie și echilibru. Mai concret, absolut orice stare emoțională, orice aliment ingerat, orice toxic respirat, înghițit sau aplicat pe piele, orice mișcare fizică intensă va influența, într-o manieră complexă, starea noastră de sănătate.

Reguli cu care putem preveni apariția cancerului

Iată TOP 10 reguli cu care putem preveni apariția cancerului:

1. Păstrați în alimentație proporția ideală de 80/20 alimente cu efect alcalinizant versus alimente cu efect acidifiant.

Care sunt alimentele alcalinizante? Orice legumă proaspăta, mai ales cele verzi, orice fruct proaspăt, semințele și fructele oleaginoase, toate tipurile de lactate crude și de lactate fermentate, orice tip de oțet, borș, drojdie, citrice, apa, uleiuri comestibile presate la rece. Alimentele acidifiante sunt reprezentate de carne-orice tip, mezeluri, făinoasele, ouă, mai ales gălbenușurile, brânzeturi maturate, alcool.

2. Gândiți pozitiv. Nu bârfiți, nu pizmuiți, nu invidiați. Studiile arată că starea de invidie produce acidifierea organismului.

3. Faceți sport de câteva ori pe săptămana. Oxigenarea intensă produsă de efortul muscular este alcalinizantă.

4. Relaxare, distracție, întâlniri cu prietenii, timp de calitate cu familia, toate acestea vă încarcă bateriile.

5. Somnul, sauna, meditaţia, exerciţiile de respiraţie, buna dispoziţie, bucuria, fericirea, calmul, induc alcalinizează organismul.

6. Evitați emoțiile negative de orice fel, filme de groază, concerte zgomotoase, activități care produc descărcări masive de adrenalină.

7. Beți multă apă alcalinizată cu puțină lămâie sau câteva felii de castravete sau măr. Sau consumați apă plată alcalină din comerț.

8. Nu utilizați decât produse cosmetice bio. Sau puteți pune pe pielea fetei sau a corpului orice produs pe care îl puteți și mânca eventual, cum ar fi pulpa de fructe, uleiuri comestibile, drojdie, smântâna, miere, bicarbonat de sodiu, ouă, etc

9. Vitaminizarea periodică, în cure de două ori pe an, precum și administrarea produselor naturiste alcalinizante bogate în clorofilă de genul chlorella, cafea verde, ceai verde, aloe vera, spirulina, orz verde, matcha, etc, sunt extrem de eficiente.

10. Petreceți mult timp în natură departe de tehnologia modernă de telecomunicații, departe de surse de poluare și de stres”, a scris medicul Adina Alberts pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel