Laptele este principala sursă de calciu, însă trebuie tratat termic înainte de a fi consumat, pentru că poate transmite boli grave în situaţia în care nu este pasteurizat.
„Atenţie la ambalajele de plastic pe care le utilizează producătorii care nu au puncte de desfacere în magazine, pentru că acestea pot fi folosite în mod necorespunzător”, avertizează nutriţionistul Corina Zugravu.
Indiferent de calităţile lui, laptele poate provoca şi boli dacă nu e tratat termic (pasteurizat, sterilizat).
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…