Sari la conținut

Antibioticul natural care tratează gripa și virozele. Medic: este un adevărat izvor de vitamina B

Sursă foto: Facebook Ruxandra Constantina
Antibiotice naturala imunostimulatoare pe timp de iarnă

Vreme rece cu temperaturi din ce în ce mai scăzute a pus stăpânire pe România. Din acest motiv, tot mai multe persoane se confruntă cu gripa și viroze, iar simptomele ajung să fie atât de grave încât este necesară spitalizarea. Dincolo de tratamentele obișnuite, s-a descoperit un remediu natural care tratează aceste probleme de sănătate și acționează ca un antibiotic.

Medicul Ruxandra Constantina a vorbit la Antena 3 CNN despre antibioticul natural care ne apără de viroze.

„Răcim şi pentru că stăm mai mult în interior. Cred că în primul rând pentru că stăm mai mult în interior, în spații aglomerate. După aceea stăm mai puțin în aer liber.

Când este frig afară, stăm prea mult timp în interior şi prea puţin in aer liber, prin urmare mai puţină absorbţie a vitaminei D, care este implicată direct în imunitate.

Important e ca aceste răceli, de exemplu, un guturai să nu se transforme în traheobronşită, pneumonie, laringită. În această perioadă putem lua vitamina D pentru că nu ne mai expunem la soare. Pentru copii, în concentraţii de 400-800 de unităţi internaţionale, până la 4.000-5.000 de unităţi pe zi pentru adulţi. Putem combina cu magneziu, vitamina K2. Vitamina C să încercăm să o luăm din alimente. Avem fructele de pădure, citricele, verdeţurile.

Infecțiile respiratorii sunt provocate de:

  • rhinovirusurile (cele mai răspândite)
  • coronarovirusuri (SARS COV 2 dar și alte tipuri)
  • virusul sincitial respirator
  • adenovirusuri
  • virusuri gripale

Mierea și propolisul: cel mai puternic antibiotic natural bogat în vitamina B

miere si propolis
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Dozele mari de 1-3 g, le luăm pe doar atunci când suntem răciţi şi avem nevoie. Să nu uităm de produsele stupului. Mierea, propolisul, care este un antibiotic natural deosebit de puternic şi care conţine B-uri naturale.

Imunitatea ne apără organismul de dezvoltare a celulelor canceroase. Putem să facem o simplă inhalație. De exemplu, într-un ceai fierbinte de tei, de mușețel sau apă fierbinte, adăugăm câteva picături de ulei esențial de mentă, rozmarin, titrie, eucalipt, brad, pin și inhalăm 10 minute cu prosopul pe față. Aceste uleiuri esențiale pătrund destul de puternic și de adânc. Aşa se fluidifică mucusul”, a explicat medicul Ruxandra Constantina

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel