Din cuprinsul articolului
Antibioticele naturale sunt soluția la care să apelăm în acest sezon pentru a ne proteja de răceli și virusuri. Aceste antibiotice naturale sunt ieftine și la îndemâna tuturor și nu ar trebui să lipsească din casa nimănui.
Usturoiul este cunoscut pentru că luptă cu o gamă largă de infecții, inclusiv bacterii, viruși, ciuperci și chiar paraziți. Usturoiul nu doar că ucide microbii și infecțiile, dar întărește și sistemul imunitar.
Unde mai punem, că usturoiul oferă un gust aparte mâncărurilor și este folosit de mii de ani de popoare din întreaga lume.
Un studiu recent a constatat că o substanță activă din usturoi este de până la 100 de ori mai eficientă decât antibioticele.
Mai multe studii au demonstrat că mierea de Manuka poate ucide infecțiile stafilococice (MRSA) rezistente la antibiotice. Mierea de Manuka este utilizată local pe piele, dar poate fi și mâncată. Ea dă un impuls puternic sistemului imunitar constituind și un mod delicios de a lupta împotriva infecțiilor.
Mierea de Manuka este considerată unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.
Ghimbirul conține compuși naturali care pot lupta împotriva infecțiilor, calmează problemele digestive și disconfortul, amelioreză greața, reduce inflamația și crește acidul gastric pentru a calma digestia după o masă.
Scorțișoara omoară infecții fungice și stopează formarea compușilor care cauzează boli sau leziuni ale țesuturilor. Scorțișoara este bine cunoscută pentru nenumăratele sale beneficiile, inclusiv capacitatea sa de a trata acneea cauzată de bacterii, infecțiile orale și respirația urât mirositoare, disconfortul intestinal și hemoragia.
Datorită beneficiilor sale antioxidante și antiinflmatorii, turmericul se utilizează în caz de ulcere gastrice, indigestie, boli de inimă, precum și infecții bacteriene și virale.
Horoscopul zilei de luni, 18 noiembrie 2024, aduce schimbări importante pentru cei mai mulți nativi…
Din cauza acestui obiect, multe persoane se aleg cu probleme de sănătate și stări neplăcute,…
Acest tip de test este utilizat în evaluarea fizică a fluxului sanguin arterial al mâinilor.…
Pietrele la rinichi, cunoscute si sub denumirile de calculi renali sau litiază renală/urolitiază, sunt mici formaţiuni compuse…
După moartea lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a cerut emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care…
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, crede că goana după căutarea în cadru legal a situaţiilor care…