Amestec minune pentru imunitate. Dr. Amosov: „Medicii pot vindeca o boală. Însă, tu ești responsabil pentru starea ta de sănătate”

Amestec minune pentru imunitate. Dr. Amosov: „Medicii pot vindeca o boală. Însă, tu ești responsabil pentru starea ta de sănătate”

Fost doctor în știință și profesor ucrainean de origine rusă, Nikolai Amosov a fost unul dintre cei mai renumiți chirurgi din lume. Este cunoscut în lumea medicală datorită invențiilor sale asupra mai multor proceduri chirurgicale pentru tratarea defectelor cardiace. Este autorul a mai mult de 400 de publicații științifice.

Dr. Amosov: Amestec minune pentru imunitate

Cu toate că a fost mult timp bolnav, Nikolai Amosov a trăit până la o vârstă înaintată cu ajutorul unui regim dezvoltat de el însuși. Acest amestec se recomandă nu doar persoanelor care au trecut prin operație și au nevoie de o imunizare rapidă a organismului. Dr. Amosov susține că toți oamenii au nevoie de un organism sănătos în stare să învingă toate bolile și virușii.

Ingrediente:

  • 500 g stafide brune
  • 500 g smochine
  • 500 g caise uscate
  • 500 g miere
  • 500 grame prune uscate
  • 2 pahare de nuci
  • 1 lămâie

Mod de preparare

  • Toate ingredientele trebuie tocate bine după care se amestecă până la omogenizare completă.
  • Se consumă câte 1 lingură de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă, până la finisare.

Sfaturi pentru sănătatea fizică, psihică și spirituală

  • Nu te aștepta ca medicii să te facă sănătos

Medicii pot salva vieți, pot vindeca o boală, dar ei doar te vor readuce la start. Restul depinde de tine. Nu trebuie să subapreciem puterea medicinei, dar nu este corect să ne bazăm exclusiv pe ea. Este recomandat să te ocupi independent cu sportul.

  • Medicii pot vindeca o boală. Însă, tu ești responsabil pentru starea ta de sănătate

Sănătatea este energia de rezervă a întregului nostru organism. Ea este necesară pentru a asigura o funcționare optimă a corpului și a psihicului. Sănătatea este esențială pentru toate domeniile vieții noastre. De la o imunitatea mai bună, până la o îmbunătățire a calității vieții de zi cu zi.

  • Fiecare știe ce înseamnă să fii bolnav

O stare de boală te poate împiedica să te simți fericit. De regulă, ea este determinată de factori externi sau de o predispoziție a genelor. Unele boli mărunte sunt de neevitat. Este, însă, de preferat să facem tot ce e nevoie să nu fim victime ale unor boli mai grave. Ele apar mai ales din cauza unui mod de viață irațional.

  • De ce oamenii se îmbolnăvesc atât de des?

Dacă ar duce un mod de viață sănătos, rata bolnavilor ar fi mult mai mică. Dar puține persoane au voința să se impună să urmeze un regim. Omul se îmbolnăveşte din cauza lenii şi a lăcomiei.

  • În lume există medici incompetenți, dar și preconcepții vizavi de medicină

Există medici care nu pot pune nici o diagnoză fără consultarea unor cărți sau a unor medici mai competenți decât ei. Problema acestor medici este faptul că ei nu se dezvoltă în domeniu. Ei își îndeplinesc muncă fără nici o satisfacție.

Pe de altă parte, există și unele preconcepții în medicină. Din cauza unor interpretări eronate a studiilor în domeniu s-a răspândit multă informație falsă, a căror victime devin medicul și pacientul.

  • Caută un doctor bun

Ai încredere în recomandările pe care ți le oferă medicul și nu te panica dacă el te asigură că nu este cazul. Nu deveni dependent de medicamente și consultațiile medicale. Prețuiește-ți sănătatea și nu deveni un ipohondru.

Deși era chirurg celebru, dr. Amosov întotdeauna repeta aceste cuvinte ”chirurgia nu se oprește la operație”. Prin aceste cuvinte chirurgul încerca să spună că nu este suficient să faci o operație bună pentru a reface pacientului sănătos. Foarte important este ca organismul să poată ”asimila” operația reușită, adică să fie în stare să suporte operația și să se poată reface după ea.

Însă organismul nu va putea face asta dacă este slăbit de boală, adică are o imunitate slabă. Iată de ce dr. Amosov recomanda insistent pacienților săi ca după operație să consume un leac pentru imunitate, care să ofere organismului vitaminele necesare.

  • Trebuie să adopți un mod de viață sănătos

Mai întâi, trebuie să consumi produse cu o cantitate minimă de grăsimi, 300 g de fructe și legume zilnic. Apoi, trebuie să practici exerciții fizice. Dacă la muncă petreci timpul într-u mod pasiv, atunci în mod neapărat trebuie să faci sport.

Este recomandat minim o oră pe zi, sau cel puțin 20-30 de minute. În final, cel mai important este să înveți să deții controlul asupra psihicului tău. Dacă simți că ai surplus de adrenalină, poți scădea cantitatea ei prin exerciții fizice intensive.

Recent Posts

HOROSCOP 5 noiembrie 2024. Momente dificile pentru unele zodii

Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…

8 ore ago

Senatul a adoptat un proiect de lege privind controlul medicamentelor care conțin substanțe stupefiante și psihotrope

Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…

8 ore ago

TOP 5 beneficii pentru sănătate ale ceaiului de cătină

Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…

9 ore ago

Medicii sunt în alertă: temuta gripă australiană H3N2 a ajuns în Europa! LISTA simptomelor

Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…

9 ore ago

Screening gratuit pentru displazia de șold la bebeluși la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…

9 ore ago

Citeste si: