Din cuprinsul articolului
Alimente care pot crește riscul de Alzheimer. Boala poate fi prevenită, ba chiar evitată, dacă ai grijă la ceea ce mănânci în tinerețe. Specialiștii consideră că modul în care oamenii combină alimentele pot crește riscul de Alzheimer, dar și alte forme de demență.
Alimente care pot crește riscul de Alzheimer. Un nou studiu sugerează că produsele zaharoase, alimentele bazate pe amidon și mezelurile pot crește semnificativ riscul de a dezvolta boala Alzheimer.
„Persoanele care au dezvoltat demență au consumat mezeluri (carnea procesate) și alimentele bogate în amidon, alcool și dulciuri”, a declarat pentru Healthline autorul studiului Cecilia Samieri.
„Știm că dieta nesănătoasă consumată de-a lungul timpului, începând cu viața de mijloc și probabil chiar înainte, influențează riscul de boli ale creierului mai târziu în viață. ”
Samieri a mai adăugat că o dietă bazată pe fructe, legume, fructe de mare, păsări crescute la curte, te va ține departe de teribila boală Alzheimer!
Un alt cercetător a menționată că „mâncarea nesănătoasă consumată de-a lungul vieții noastre are un impact dramatic asupra sănătății noastre la bătrânețe și, mi mult, crește riscul pentru a dezvolta maladia Alzheimer, inclusiv demența”, a spus Agronin.
El a spus că o dietă echilibrată și sănătoasă este cheia pentru sănătate. Aceste alimente includ:
Te-ai întrebat vreodată cât de bine te descurci la testele de inteligență comparativ cu un…
Experţii companiei Phillip Morris International au prezentat în cadrul celui de-al 15 lea eveniment public…
Deși atenția Rusiei este acum concentrată asupra războiului din Ucraina, planurile lui Putin nu pot…
Obiecte care aduc ghinion în casă: evită-le pentru un spațiu armonios și plin de energie…
Meteo. România și restul Europei trebuie să se pregătească pentru o schimbare semnificativă a vremii…
Horoscop 15 noiembrie. O zi de joi care vine cu lecții importante pentru fiecare zodie…