Din cuprinsul articolului
Alimente care pot crește riscul de Alzheimer. Boala poate fi prevenită, ba chiar evitată, dacă ai grijă la ceea ce mănânci în tinerețe. Specialiștii consideră că modul în care oamenii combină alimentele pot crește riscul de Alzheimer, dar și alte forme de demență.
Alimente care pot crește riscul de Alzheimer. Un nou studiu sugerează că produsele zaharoase, alimentele bazate pe amidon și mezelurile pot crește semnificativ riscul de a dezvolta boala Alzheimer.
„Persoanele care au dezvoltat demență au consumat mezeluri (carnea procesate) și alimentele bogate în amidon, alcool și dulciuri”, a declarat pentru Healthline autorul studiului Cecilia Samieri.
„Știm că dieta nesănătoasă consumată de-a lungul timpului, începând cu viața de mijloc și probabil chiar înainte, influențează riscul de boli ale creierului mai târziu în viață. ”
Samieri a mai adăugat că o dietă bazată pe fructe, legume, fructe de mare, păsări crescute la curte, te va ține departe de teribila boală Alzheimer!
Un alt cercetător a menționată că „mâncarea nesănătoasă consumată de-a lungul vieții noastre are un impact dramatic asupra sănătății noastre la bătrânețe și, mi mult, crește riscul pentru a dezvolta maladia Alzheimer, inclusiv demența”, a spus Agronin.
El a spus că o dietă echilibrată și sănătoasă este cheia pentru sănătate. Aceste alimente includ:
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…