Din cuprinsul articolului
2 linguri de ulei pentru 1 kg de mâncare vegetală
Grăsimile vegetale protejează împotriva cancerului. Pe de altă parte, nu folosiți mai mult de două linguri de ulei vegetal pe kilogram de legume atunci când gătiți, deoarece consumul excesiv de uleiuri poate provoca stres și poate slăbi sistemul imunitar. Nu trebuie să adăugați ulei suplimentar atunci când gătiți alimente cu grăsimi animale, cum ar fi carnea, puiul și peștele. Adăugați uleiul după ce mâncarea este gătită, nu înainte de gătit, ori de câte ori este posibil. Pentru a preveni pierderea vitaminei E, uleiurile trebuie să aibă acces la lumină și oxigen în timpul depozitării.
Este o idee bună să aveți întotdeauna aceste alimente în bucătăria dumneavoastră
Dacă doriți să vă protejați de cancer, ar trebui să aveți întotdeauna aceste alimente miraculoase în casa dvs:
- boabe de soia, linte
- Brânză degresată, iaurt sau iaurt
- Fasole albă, năut
- Fasole verde, mazăre
- Fructe (portocale, mandarine, caise, mure negre, cireșe, vișine, coacăze negre)
- Nuci, cum ar fi nucile, alunele și alunele de pădure
- Varză, conopidă, spanac, sfeclă, frunze de ridichi și sfeclă, napi
- Pâine integrală și de secară, bulgur, grâu grosier
- ouă
Un ghid pentru o alimentație care ține cancerul la distanță
Revizuiește-ți bucătăria și stabilește noi reguli pentru o alimentație ferită de cancer. Urmați aceste reguli simple:
- Mențineți o greutate corporală ideală.
- Nu decojiți fructele și legumele dacă acestea pot fi consumate fără coajă.
- Mâncați pâine integrală, pâine de secară, bulgur și grâu gros.
- Lăsați loc în dieta zilnică pentru alimentele bogate în antioxidanți și vitamina C, cum ar fi usturoiul, varza, broccoli, conopida,
- roșiile, ceaiul verde, grapefruit, semințele de in, ghimbirul, turmericul și afinele.
- Gătiți mâncărurile de legume cu o cantitate mică de apă sau în sos propriu.
- Nu turnați apa folosită pentru înmuierea sau fierberea leguminoaselor.
- Fiți atenți la condițiile de depozitare a alimentelor.
- Verificați etichetele alimentelor gata preparate.
- Folosiți legume proaspete și preparați-vă propriile mese.
- Nu mai consumați alcool.
- Continuați să faceți mișcare. Mergeți, înotați, mergeți cu bicicleta sau faceți exerciții fizice timp de cel puțin 30 de minute în 3 zile din săptămână și păstrați acest program pe tot parcursul vieții.
- Urmați întotdeauna aceste recomandări de prevenire a cancerului. Încercați să nu vă abateți de la reguli atunci când mergeți la cumpărături și când intrați în bucătărie pentru a pregăti mesele.