Din cuprinsul articolului
Alimente care ard GRĂSIMEA abdominală. Ce efecte au? Dacă vrei să scapi de grăsimea acumulată pe abdomen, medicii spun că trebuie să limităm consumul de calorii. Totuși, anumite alimente pot ajuta la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor. Iată care sunt aceste alimente.
Ouăle taie pofta de mâncare
Consumul a două ouă pe zi poate tăia pofta de mâncare și poate accelera slăbirea, ajutându-te să slăbești fără efort 17 kilograme pe an, sugerează cercetări britanice. Nutrienții din ou (vitamina B-12 și colina) opresc producția grelinei, un hormon produs în principal la nivelul stomacului care stimulează pofta de mâncare.
Fructele de pădure activează genele de slăbire
O porție de de fructe de pădure (proaspete sau congelate) în fiecare zi are potențialul de a topi până la patru kilograme și trei centimetri – din talie, susțin cercetătorii de la Cleveland Clinic. Ei spun că unii compușii din fructele de pădure (carotenoizi) activează genele care ajută la descompunerea rapidă a grăsimii abdominale stocate și la transformarea acesteia în energie.
Ridichile
Consumul a trei ridichi crocante poate ajuta la arderea grăsimilor și cu 25 la sută. O dietă zilnică din care nu lipsesc ridichile ajută la eliminarea grăsimii viscerale (țesutul adipos care produce inflamații, aflat în jurul organelor abdominale). Cercetătorii de la Universitatea Stanford spun că anumiți compuși din ridiche (izotiocianați) semnalează țesutului adipos să incinereze depozitele de grăsime în exces.
Andivele
Nutrienții de andive (flavonoide) încetinesc absorbția zahărului în intestine timp de până la trei ore. Cercetătorii australieni spun că o farfurie de andive în fiecare zi ne poate ajuta să pierdem până la cinci kilograme de grăsime abdominală.
Grapefruitul
Poate ajuta persoanele care doresc să slăbească, deoarece are putine calorii și oferă senzția de sațietate pentru mai multa vreme. Acest lucru se datorează fibrelor pe care le conține grapefruitul. Beți o jumătate de pahar de suc de grapefruit înaintea mesei și veți consuma o cantitate mai mică de calorii.
Cireșele
Vești și mai bune pentru iubitorii cireșelor: Aceste fructe delicioase sunt pline de pigmenți (antociani) care calmează glandele suprarenale. Acest lucru ajută la reducerea producției de cortizol de către glandele suprarenale, hormonul de stres care depozitează grăsimi. Este bine să alegeți cireșe coapte, de culoare mai închisă! Conțin de patru ori mai mulți antociani!
Scorțișoara, curcuma, ardeiul iute și nucile completează lista alimentelor prezentate mai sus.
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…