Din cuprinsul articolului
Da, da, știm la ce vă gândiți: totul provoacă cancer în zilele noastre. Din păcate, unii infractori sunt mai răi decât alții. Natural On ne oferă lista alimentelor care cauzează cancer pe care trebuie să le evităm și înlocuitorii lor.
Alimentele dietetice, inclusiv alimentele congelate, sau alimentele preambalate etichetate ca fiind „dietetice” sau „cu conținut scăzut de grăsimi”, inclusiv sucurile dietetice, conțin în general un îndulcitor artificial numit aspartam.
Aspartamul provoacă multe boli și afecțiuni, inclusiv cancer. Pentru a pierde în greutate și a vă menține în formă, consumați fructe, legume, nuci și semințe proaspete, organice, crude.
Porumbul popcorn preparat la microunde conține o substanță chimică numită acid perfluorooctanoic ( PFOA), care este un carcinogen cunoscut. Atunci când îl încălziți, evaporați substanța chimică, lăsând un praf plăcut peste fiecare mușcătură albă și pufoasă.
Roșiile sunt excepțional de periculoase din cauza acidității lor ridicate, care se pare că face ca BPA să se prelingă din căptușeala conservei în roșiile însele.
Nivelul de BPA poate fi atât de ridicat, de fapt; ar trebui să vă gândiți serios să nu le dați copiilor să le mănânce. Din cauza legilor FDA, nu există standarde pentru etichetarea BPA, așa că simplul fapt că pe o conservă nu scrie că are BPA nu înseamnă că nu conține BPA. Fiți în siguranță și evitați conservele.
Legumele sunt pur și simplu prea importante, iar atunci când te încarci cu carne, te saturi și sari peste legume – care, din nou, sunt prea importante. Acestea fiind spuse, de asemenea, nu vrem să faceți cancer.
Așa că, dacă trebuie neapărat să mâncați carne, optați pentru pește, în special pește sălbatic capturat. Vedeți, chiar și peștele de crescătorie este rău pentru dumneavoastră. De exemplu, somonului de crescătorie i se administrează o substanță chimică pentru a căpăta acea faimoasă culoare roșie, deoarece dieta lor domestică, nu creează în mod natural acea culoare roșie intensă. Peștele de crescătorie conține tot felul de aditivi.
Chipsurile de cartofi au arome artificiale, numeroși conservanți și, de asemenea, coloranți, ceea ce este altceva de care organismul tău nu are nevoie. Chipsurile de cartofi sunt prăjite la temperaturi ridicate pentru a le face crocante, dar acest lucru le face să producă și un material numit acrilamidă, un carcinogen cunoscut care se găsește și în țigări.
Uleiurile hidrogenate sunt folosite pentru a conserva alimentele procesate și pentru a le păstra un aspect atrăgător cât mai mult timp. Cu toate acestea, uleiurile hidrogenate influențează structura și flexibilitatea membranelor noastre celulare, ceea ce este legat de cancer. Evitați aceste preparate nesănătoase și rămâneți la uleiul de măsline sau – și mai bine – la uleiul de cocos.
Pentru a prolifera, celulele canceroase par să prefere să se hrănească cu îndulcitori bogați în fructoză, cum ar fi siropul de porumb bogat în fructoză (HFCS); motivul este că HFCS este metabolizat cel mai rapid și mai ușor de către celulele canceroase. Acum este clar de ce siropul de porumb cu conținut ridicat de fructoză este considerat cel mai rău infractor. Și din moment ce prăjiturile, plăcintele, fursecurile, sucurile, sucurile, sosurile, cerealele și multe alte produse alimentare extrem de populare, în mare parte procesate, sunt încărcate cu zaharuri rafinate și cu HFCS în special, acest lucru ajută la explicarea faptului că ratele de cancer sunt în creștere în aceste zile.
Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni cu puține calorii, încercați Stevia. Aceasta provine din frunzele unei plante cultivate în America de Sud.
La 78 de ani, Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea celui de-al patrulea…
Potrivit unei serii de dezvăluiri surprinzătoare Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, ar fi…
Zacusca ta se poate menține proaspătă mai mult timp! Află cum să previi formarea mucegaiului…
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…
La cinci ani de la decesul unui pacient internat în secția de terapie intensivă, Spitalul…
Adrian, un român stabilit în Spania, a scăpat ca prin minune din inundațiile care au…