Cercetătorii au decoperit că atacurile cerebrale pot fi prevenite foarte uşor, printr-un consum mai mare de roşii.
O dietă bogată în roşii poate reduce riscul producerii unui atac cerebral, afirmă cercetători finlandezi. Ei au studiat impactul pe care îl poate avea licopenul, un pigment roşu aflat în unele legume şi fructe cu efecte antioxidante, asupra organismului.
Un studiu efectuat asupra a 1.031 de persoane, publicat în revista Neurology, a arătat că cei care au cea mai mult licopen în sistemul circulator sunt cei mai puţin supuşi riscului de a suferi un atac cerebral. Studiul a relevat, de asemenea, că o dietă bogată în licopen reduce cu 55% riscul producerii unui atac cerebral.
În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii? Mâncarea oferită bolnavilor în…
Invitată recent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, Oana…
Vești bune pentru unii pensionari. Un proiect de lege care are în prim plan veniturile…
Semnificația ultimei cifre din CNP. Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la Antena 3, ce dezvăluie…
Venele varicoase sunt adesea una dintre cele mai frecvente afecțiuni la femei, mai mult decât…
Nu este vorba de stres: semnificația spirituală a căderii părului. Calviția și căderea părului sunt…