Cafeaua cu sare se pare că este o idee bună! Oamenii de știință care îi cercetează beneficiile au descoperit că, în loc de zahăr, este mai bine să îi adăugăm un mic vârf de sare, pentru a-i potența aroma și pentru a-i echilibra gustul. Se pare că ionii de sodiu au acest efect asupra cafelei.
Celebra ”cafea cu sare” se dovedește a fi o băutură extrem de inspirată. Dacă ții la băutura ta de dimineață, află că până acum, nu ai savurat-o la capacitatea ei maximă.
Pentru a-i potența aroma, studii ale cercetătorilor britanici îndeamnă la adaosul de sare, relatează The Independent. Mai ales dacă gustul este puternic, un vârf de sare o va ”îmblânzi”.
Nu e prima dată când beneficiile sării sunt aduse în discuție, chiar și producătorii de vin o folosesc, pentru producțiile lor mai ieftine.
Secretul este ca vârful de sare să fie mic, o cantitate prea mare va strica iremediabil gustul celei mai iubite băuturi de dimineață.
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…