Cafeaua cu sare se pare că este o idee bună! Oamenii de știință care îi cercetează beneficiile au descoperit că, în loc de zahăr, este mai bine să îi adăugăm un mic vârf de sare, pentru a-i potența aroma și pentru a-i echilibra gustul. Se pare că ionii de sodiu au acest efect asupra cafelei.
Celebra ”cafea cu sare” se dovedește a fi o băutură extrem de inspirată. Dacă ții la băutura ta de dimineață, află că până acum, nu ai savurat-o la capacitatea ei maximă.
Pentru a-i potența aroma, studii ale cercetătorilor britanici îndeamnă la adaosul de sare, relatează The Independent. Mai ales dacă gustul este puternic, un vârf de sare o va ”îmblânzi”.
Nu e prima dată când beneficiile sării sunt aduse în discuție, chiar și producătorii de vin o folosesc, pentru producțiile lor mai ieftine.
Secretul este ca vârful de sare să fie mic, o cantitate prea mare va strica iremediabil gustul celei mai iubite băuturi de dimineață.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…