Cuptorul cu microunde dispune de un magnetron, tub în care electronii sunt afectați de câmpurile magnetice, producându-se radiații de microunde la circa 2450 MHz. Acestea interacționează cu moleculele din alimente, care își schimbă polaritatea de la pozitiv la negativ cu fiecare ciclu al undei. În cazul microundelor, această schimbare are loc de milioane de ori pe secundă.
Potrivit HealthyFoodHouse.com, acestea sunt efectele pe care cuptoarele cu microunde le au asupra mâncării:
Un studiu desfășurat în Statele Unite a arătat că persoanele care au consumat legume încălzite sau gătite la microunde au experimentat:
Cei care consumă în mod frecvent mâncare preparată la microunde s-ar putea confrunta cu următoarele probleme:
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…
În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…