Din cuprinsul articolului
Acuzații GRAVE despre recensământul din 2022. Un român care a optat din motive lesne de înțeles să rămână sub semnul anonimatului, a explicat cum funcționează scheama recensământului, iar lucrurile nu sunt deloc în favoarea populației.
Potrivit acestuia, acest recensământ este o miză majoră pentru serviciile secrete din România care pot avea astfel o bază de date care să le permită accesul la datele personale ale românilor.
Din punct de vedere tehic, România deține 80 de baze de date, iar din punct de vedere tehnic, acestea sunt controlate de STS. Astfel, prin STS, SRI are acces la date personale, chiar și la datele cu caracter medical:
„Recensământul este o miză foarte, foarte mare. Este o miză mare pentru puterea ascunsă care nu este la vedere din societatea noastră. Baza de date a INS nu este gestionată de INS, toate bazele de date sunt gestionate de STS, şi prin STS de SRI.
NU E NICIO problemă pentru SRI să aibă acces la toate informaţiile acestea şi mai ales că pentru SRI nu este important să aibă acces la un set de date, pentru SRI este important să aibă acces la toate seturile de date. Ei au un program care emit tot felul de predicții şi emit predicții pe aceste date de lucru. Ei pot conjuga datele cu alte baze de date care se actualizează regulat.
Adică recensământul îl avem odată la 10 ani, dar în intervalul acesta cu datele pe care le ai de la INSEE, tu poţi lucra în mod actualizat pe datele care se actualizează în mod permanent.
Una este să ai 10 baze de date de mărimea celei a rencesământului şi să încerci să le conjugi, şi alta e să ai o singură bază de date cum este cea produsă de recensământ la care să adaugi actualizări în ritmul tău pe baza celorlalte 80 de baze de date care există în instituțiile publice.
La nivelul țării noastre, bine acum este pus la punct cloudul guvernamental. Baza de date de la INSE nu are legătură cu baza de date de la ANAF sau de la Evidența Populației.
Ele par insularizate, singura instituție care are acces direct la toate bazele de date, este STS-ul. STS-ul le administrează, şi nu doar le administrează, el le poate prelua în administrare, poate veni în primărie şi spune că primăria este obiectiv de nu ştiu ce, iar infrastructura critică va fi gestionată de STS.
Prin STS intră comunitatea națională de informații, în subordinea CSAT, un punct comun de lucru din toate serviciile de informații. Se folosesc de același program informativ al SRI, dar cu cont privat, fiecare serviciu secret are contul lui de lucru pentru activitate proprie”.
Potrivit românului care a ales să rămână sub anonimat, prin acest recensământ SRI ar putea avea acces la date medicale, date care ar trebui să fie confidențiale și protejate de Constituția României.
„Există excepții inclusiv pentru date cu caracter medical, date care ar trebui să fie foarte protejate și confidențiale.
Dacă vreau să aflu câte avorturi a făcut doamna Elena Udrea, ar trebui să îmi fie imposibil. Nu este imposibil pentru SRI. SRI poate vedea informațiile astea, există șansele să se afle acest lucru dacă le-a făcut într-un cabinet sau într-un spital, acum speculez, dar dacă le-a făcut într-un cabinet sau spital care şi-a decontat orice formă de serviciu, ei sunt obligaţi să aibă un program de statistică medicală. Ei, SRI poate avea acces la acest tip de informaţii”.
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…
În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…