Nutritionistii au ajuns la concluzia ca exista o serie de alimente care accelereaza metabolismul si care ajuta forte mult la arderea si topirea grasimilor. Aceste alimente duc la o funcionare armonioasa a organismului, ceea ce va face ca digestia in sine sa fie din ce in ce mai buna si toxinele sa fie eliminate.
Asadar, iata care sunt alimentele care topesc grasimile si cum functioneaza.
Lactatele. In mod surprinzator, lactatele ajuta la arderea grasimilor. Sunt bogate in acizi linolenici conjugati care de fapt sunt grasimi ce contribuie la arderea caloriilor. Totodata, lactatele sunt bogate in calciu si limiteaza asimilarea grasimilor.
Pestele gras. Macroul, sardinele, somonul si heringul sunt unii dintre cei mai bogati pesti in acizi Omega 3. Acest acid gras scade producerea de celule adipoase. Totodata, acesti pesti au foarte putine calorii, in jur de 200 la 100 de grame, asa ca pot fi consumati cu incredere.
Carnea de vita. Muschiul de vita in special are un continut scazut de calorii si facilizteaza arderea grasimilor , suprimand senzatia de foame.
Ardeiul iute. Ardeiul iute contine capsaicina, substanta care accelereaza metabolismul timp de trei ore dupa fiecare masa. De altfel, el contribuie la imbunatatirea digestiei prin digerarea altor alimente.
Continuarea pe Lyla.ro
Imagini surprinse în Spitalul Municipal Oltenița, în care lilieci zboară printr-un salon pentru copii, au…
Pe 5 noiembrie, credincioșii îi cinstesc pe Sfinții Mucenici Galaction și Epistimi, considerați ocrotitori ai…
În timp ce statul într-un picior poate părea un joc din copilărie, acesta poate dezvălui…
O masă caldă pentru copiii din zone defavorizate. Centrele E.G.A.L. oferă copiilor din comunități vulnerabile…
Secretul unei vieți bune. Prof. Dr. Vlad Ciurea a dezvăluit care este secretul unui trai…
De când se știe, Liz Long, 57 de ani, s-a luptat cu alimentele și digestia.…