Acest tonic va vindeca de orice infectie fara niciun fel de efect secundar negativ. Fiecare element component al acestui tonic are, de sine statator, efecte extrem de benefice asupra sanatatii.
Are efecte antibacteriene, imbunatateste digestia, ajuta la tratarea gripei si racelilor, previne si trateaza infectiile, va scapa de starea de ameteala, de durerile de cap si intareste sistemul imunitar.
Foarte multi oameni apeleaza la acest tonic pentru a-si imbunatati sanatatea per total.
Sa vedem cum se prepara si de ce avem nevoie.
Ingrediente:
Turmeric, ghimbir, usturoi, ceapa, hrean, chili, otet de mere, acestea sunt ingredientele de care veti avea nevoie pentru prepararea super tonicului. Daca se intampla sa fiti alergici, sau pur si simplu corpul dumneavoastra nu poate tolera unul dintre aceste ingrediente, il puteti inlatura fara niciun fel de problema. Spre exemplu, puteti inlocui chili cu piper cayenne sau puteti folosi turmeric si ghimbir proaspat.
Asadar, aveti libertatea sa folositi aceste ingrediente fie proaspete, fie uscate, ceea ce conteaza este sa fie organice pentru a putea beneficia de maximum de nutrienti ce se gasesc in componenta lor.
Ingrediente:
– 2 linguri de pudra de turmeric
– 700 ml de otet de mere
– 50 grame de usturoi macinat
– 50 grame de ceapa macinata
– 50 grame de pudra de ghimbir
– 2 linguri de hrean macinat
– 2 ardei iuti, feliati
– Puneti toate ingredientele uscate intr-un borcan cu capac peste care turnati apoi otetul de mere.
– Lasati borcanul la pastrat intr-un loc racoros si intunecat intre 2 saptamani si 30 de zile (in functie de cat de puternic va doriti sa fie tonicul). Scuturati/ Amestecati borcanul de cateva ori pe zi.
– Dupa perioada de actionare, strecurati aceasta compozitie intr-un alt borcan. Daca mai ramane ceva din compozitie, nu o aruncati, o puteti folosi la gatit.
– Incepeti sa consumati aceasta compozitie luand cate o lingura in fiecare zi si incet, incet incepeti sa consumati cate un pahar.
– Daca aveti infectii mai serioase puteti incepe sa consumati inca de la inceput cate 6 linguri pe zi.